Blinder je napisal/-a:Kakšen je vir teh informacij?
lukke je napisal/-a:mropc je napisal/-a:dejansko kdo uporablja 1. prestavo med vožnjo? edino ko se spelje? sam se po mestih peljem s 3.-4.-5 mogoče 2. 1 mi niti na kraj pameti ne pade.
Nevem jaz imam tako prestavno razmerje, da je druga dejansko gre od 17-20 km/h naprej ko gre pa manj pač dam v prvo, pa dosti manj matram avto.
lukke je napisal/-a:Nevem jaz imam tako prestavno razmerje, da je druga dejansko gre od 17-20 km/h naprej ko gre pa manj pač dam v prvo, pa dosti manj matram avto.
boštjan_01 je napisal/-a:Kdo pa sili proizvajalce v takšne ukrepe? Mogoče vesoljci?
nasamorpheus je napisal/-a: Malo offtopic pa vseeno, zadnjič sem se peljal po mestu s kolegom, ki ima avto z navadnim menjalnikom.. debata, bejbe in kar naenkrat opazim koliko časa dejansko model samo prestavlja, prva druga pa tretja pa nazaj druga pa prva pa druga pa avto cukne pa nazaj spet prva .. Hvala bogu da sem vzel avtomatika res, ker navadni menjalnik je navadno mučenje.. zraven je hotel se pojesti sendvič in je pol s tistim v roki svinjal po sredinski konzoli.. jaz ga z lahkoto lepo pojem, ena roka je skos frej pa leva noga nič več ne boli.. včasih sem imel Hondo z ročnim menjalnikom in ne, ne pogrešam ga več, sprva sem ga zdej pa raje umrem kot navaden šaltkebel
nasamorpheus je napisal/-a:lukke je napisal/-a:mropc je napisal/-a:dejansko kdo uporablja 1. prestavo med vožnjo? edino ko se spelje? sam se po mestih peljem s 3.-4.-5 mogoče 2. 1 mi niti na kraj pameti ne pade.
Nevem jaz imam tako prestavno razmerje, da je druga dejansko gre od 17-20 km/h naprej ko gre pa manj pač dam v prvo, pa dosti manj matram avto.
Malo offtopic pa vseeno, zadnjič sem se peljal po mestu s kolegom, ki ima avto z navadnim menjalnikom.. debata, bejbe in kar naenkrat opazim koliko časa dejansko model samo prestavlja, prva druga pa tretja pa nazaj druga pa prva pa druga pa avto cukne pa nazaj spet prva .. Hvala bogu da sem vzel avtomatika res, ker navadni menjalnik je navadno mučenje.. zraven je hotel se pojesti sendvič in je pol s tistim v roki svinjal po sredinski konzoli.. jaz ga z lahkoto lepo pojem, ena roka je skos frej pa leva noga nič več ne boli.. včasih sem imel Hondo z ročnim menjalnikom in ne, ne pogrešam ga več, sprva sem ga zdej pa raje umrem kot navaden šaltkebel
nejc1 je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Kakšen je vir teh informacij?
Recimo da rešujem vsakodnevno težave s Fordi in vem kaj dela in kaj crkuje in predvsem komu in zakaj to crkuje. Ni vedno Ford slab in zanič, ampak je velik delež problemov napaka lastnika oz. slabega mehanika že pri osnovnem vzdrževanju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 53 gostov