Novice

Tri nove Dacie Duster za prostovoljne gorske reševalce

Znamka Dacia v Sloveniji ostaja podpornik Gorske reševalne zveze Slovenije, ki so ji v enoletno brezplačno uporabo predali tri nove terence Dacia Duster.

Predstavniki gorskih reševalnih služb Radovljice, Jesenic in Rateče so prevzeli v uporabo tri nova vozila Dacia Duster Prestige 1.5 dCi 110 4×4, ki jim bodo omogočala hiter prihod na teren, čim bližje mestu nesreče, kar je nujno potrebno za uspešen in hiter odziv na klic na pomoč.

Predsednik Gorske reševalne zveze Slovenije Janez Rozman je ob prevzemu pojasnil: »V preteklih štirih letih smo se z uporabo Dusterjev osebno prepričali, da je Dacia Duster kljub ugodni ceni čisto pravi terenec. Z njim lahko reševalci v naravnem okolju pridemo bližje samemu kraju nesreče. S tem se močno skrajša čas, ki  je potreben za naš prihod do ponesrečencev. Odvisno od njihovih poškodb in vremenskih razmer pa prav hitrost lahko odloča o preživetju.« V nadaljevanju je dodal: »Zaradi zanesljivega delovanja so reševalci tri lanskoletne Dacie odkupili, sodelovanje pa letos nadaljujemo s tremi povsem novimi Dusterji, ki  nam bodo leto dni pomagali pri našem delu v slovenskih gorah«.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Dacia.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
EU povečuje nadzor nad avtomobilskimi proizvajalci
Atraktivna otvoritev reli sezone v Vipavski dolini