Novice

AC-Mobil s spremembami v vodstvu in novostjo znamke Mitsubishi

Za nekatere je december čas pospravljanja in zaključevanja, za druge novih začetkov in podvigov. Slednji se lahko že danes odpravijo v salon AC-Mobil v Ljubljani, kjer si lahko ogledajo najnovejši model japonske znamke Mitsubishi, s katerim znamka širi ponudbo športnih terencev.

Ne samo ogledajo, v salonu Mitsubishi že poteka predprodaja modela Eclipse Cross, ki se velikostno uvršča med večjega Outlanderja in manjši ASX. Neuradno se cene začenjajo v rangu dvajsetih evrskih tisočakov, za natančnejše podatke pa vam bodo na pomoč priskočili prodajni svetovalci.

Več novih križancev Eclipse Cross lahko v Sloveniji pričakujemo v drugi polovici januarja, ko bo stekla uradna prodaja modela drznega videza, ki je nastal (še) pod taktirko Mitsubishijevih inženirjev. Mi smo si ga prvič v živo lahko ogledali spomladi v Ženevi, sicer pa v obliki dodobra sledi že dobro znanemu konceptu XR-PHEV.

Ob svežem modelu se je danes v salonu predstavil tudi novi direktor podjetja AC-Mobil, Aleš Zafošnik, ki je na tem mestu nasledil Dušana Mikuža.

Besedilo in foto: Urška Radolović.

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "AC-Mobil s spremembami v vodstvu in novostjo znamke Mitsubishi"


xxl
6 leta 4 meseci nazaj

Drzno, ne morem reči tudi lepo, bo treba videt v živo. Če bo cena konkurenčna C-SUV segmentu, bo zanimiv.

 
Renault uvaja nov bencinski motor v družini Scenic
Več kot 100.000 dobavljenih elektrificiranih vozil BMW v letu 2017