Novice

Audi širi družino modelov A1: V začetku leta 2012 prihaja A1 Sportback

Športen in učinkovit, mladosten in komunikativen, emocionalen in individualen – v začetku leta 2012 prihaja na trg nov član uspešne družine modelov A1, petvratni Audi A1 Sportback.

Audi A1 Sportback, ki bo v prodajne salone zapeljal v začetku leta 2012, je petvratni kompaktni Audi za mlado, urbano publiko. Z vidika dizajna, lahke karoserijske konstrukcije in dimenzij je 3,95 metra dolgi novinec v tesnem sorodstvu s svojim trivratnim bratom. Za nekaj milimetrov je višji, zato na zadnji sedežni klopi nudi nekoliko več prostora. Audi A1 Sportback bo serijsko na voljo s štirimi, po želji pa brez doplačila tudi s petimi sedeži.

Za pogon so v ponudbi štirje bencinski motorji TFSI in trije motorji TDI z razponom moči od 63 kW (86 KM) do 136 kW (185 KM). Pri nekaterih motorjih ponuja Audi kombinacijo s 7-stopenjskim menjalnikom S tronic, ki prestave menja bliskovito hitro.

Tudi na področju upravljanja in infotainmenta prinaša A1 Sportback veliko nadstandardnih rešitev, med njimi tudi Audi connect. Če MMI navigacijo plus – vrhunsko medijsko centralo – kombinirate z avtotelefonom s tehnologijo Bluetooth online, lahko v vozilu dostopate do interneta.

Notranjost Audija A1 Sportback deluje lahkotno in mladostno; kupci bodo njegove sveže barve in številne privlačne detajle zlahka prilagodili svojemu osebnemu slogu. Cena osnovnega petvratnika v Nemčiji znaša 16.950 evrov.

Vir: Porsche Slovenija

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Mazdina nova tehnologija SKYACTIV na Japonskem prejela priznanje »RJC Technology of the Year Award 2012«
Volvo S60 – avto leta Bližnjega vzhoda

Več vsebin

Testi

Mini Audi

Audi A1 Sportback 30 TFSI S Line
Novice

Trivaljnik za Audija A1 in A3

Testi

Audi A3 2.0 TDI Ambition – Kraljeva vrnitev

Testi

Ultimativni modni dodatek

Audi A1 Sportback 1.6 TDI S-Tronic