Novice

Black Chili: obvezna sestavina za vrhunski vozni vikend s Continentalom

Seveda vsi vemo, da Continental izdeluje vrhunske športne pnevmatike, ampak ali tudi že veste, na kakšen način lahko postanete del njihove izjemne spomladanske vozniške dogodivščine v Provansi?

Ne brati, doživeti!

Z besedami je težko, če ne celo nemogoče opisati prvinske občutke za volanom super športnega avtomobila s 400 konjskimi močmi. Tudi branje o dogodivščinah z opisi največjih mojstrov besede ali spremljanje posnetkov evforije drugih voznikov ni v ničemer primerljivo z osebnim doživetjem.

Zakaj to posebej poudarjamo? Nikakor zato, ker bi radi v vas zbudili zavist, temveč zato, ker imate možnost, da se letos spomladi Continentalu pridružite na Black Chili Driving Experience, edinstveni izkušnji vožnje, ki izbranim udeležencem daje izjemno priložnost za uresničitev njihovih avtomobilskih sanj.

Praznovanje vodilne vloge podjetja Continental v avtomobilski industriji

Continental_BlackChili_18_019S podjetjem Continental na našem portalu že tradicionalno odlično sodelujemo, zato smo dobili priložnost, da vas povabimo k sodelovanju v nagradni igri, s katero proizvajalec slavi svojo vodilno vlogo v avtomobilski industriji. Skoraj vsak tretji nov avto, proizveden v Evropi, je že tovarniško opremljen s pnevmatikami Continental. Ker Continental ni le proizvajalec pnevmatik, temveč približno 75 % svojega celotnega svetovnega poslovanja opravi kot dobavitelj za avtomobilske dele, ne preseneča, da je večina vseh novih avtomobilov opremljena tudi s široko paleto drugih izdelkov, ki jih proizvaja Continental, kot so vzmetenje, zavorni in drugi varnostni sistemi (ABS, ESP, AEB itd.), povezljivost in zabavno-medijske rešitve ter celo majhne, a pomembne stvari, kot so šobe za pranje žarometov.


Če ne veste prav dobro, kakšna je vloga čilija v tej zgodbi, bo več jasno, ko preberete spodnje vrstice:

Black Chili je Continentalova »skrivna začimba«, ki poskrbi, da lahko pnevmatike dosežejo še boljše rezultate. Zaradi intenzivnih raziskav, inovacij in razvoja izdelkov je njena uvedba bistveno izboljšala vožnjo in zavorno sposobnost visoko zmogljivih (UHP) letnih pnevmatik in hkrati zmanjšala kotalni upor, zaradi česar so pnevmatike bolj vzdržljive tudi pri vsakodnevni uporabi. Pnevmatike ContiSportContact 5ContiSportContact 5P in SportContact 6, nameščene na avtomobile, ki so del dogodka Black Chili Driving Experience, so še posebej primerne za športne avtomobile, terenska vozila in vrhunske električne avtomobile. Kakovost teh pnevmatik je mogoče ponazoriti tudi z dejstvom, da je Continental vodilno podjetje na področju originalne opreme avtomobilov. Vsi avtomobili, ki so del dogodka – med njimi so Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 – so originalno opremljeni s pnevmatikami Continental, kar pomeni, da so bili izdelani v tesnem sodelovanju s proizvajalcem avtomobilov.

BCDE_logo


Kako dobite svojo priložnost za nepozaben vikend s Continentalom?

Continental bo na dogodek Black Chili Driving Experience med 23. in 26. majem 2019 odpeljal tudi skupino ljudi iz jadranske regije.

Continental_BlackChili_18_045Med udeleženci bodo srečni zmagovalci nagradne igre, ki bodo za nagrado prejeli štiridnevni paket, vstopnico v svet vznemirljivih vozniških izkušenj in prestiža. Bivanje v vrhunskih hotelih in uživanje v najboljših restavracijah so le češnja na torti, še lepše je, da se jim na izjemnem dogodku med cestnimi zavoji v Provansi lahko pridruži še ena oseba po njihovi izbiri.

 

Za sodelovanje v nagradni igri in dodatne informacije obiščite blackchili.si.  

Želimo vam veliko uspeha in številne varne kilometre,

Continental in ekipa Avtomobilizem.com.

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Black Chili: obvezna sestavina za vrhunski vozni vikend s Continentalom"


Fnatic
5 leta 29 dni nazaj

Cel po*nič 🙂

 
Letošnji projekt Škodinih študentov bo poltovornjaška različica modela Kodiaq
BMW razkril nekaj več o prihajajočih električnih iX3, iNext in i4