Novice

Brez izgovorov, prosim

Partnerji kampanje »Parkiraj izgovore drugam. Ne na mesta, rezervirana za invalide.« so v povezavi z njihovo kampanjo ozaveščanja javnosti pripravili videospot, s katerim na nazoren način pokažejo, da izgovori za to dejanje ne zdržijo racionalne presoje in preprosto niso opravičljivi.

Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru, Mestna občina Ljubljana (MOL) in Javna agencija RS za varnost v prometu – ob podpori Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – Soča, Zveze društev slepih in slabovidnih, Sonček – Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije in Zveze za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijskega komiteja, so se odločili za organizacijo akcije ozaveščanja javnosti  »Parkiraj izgovore drugam.« o težavah, povezanih z nedovoljenim parkiranjem na parkirnih mestih za invalide.

V podporo akciji so pripravili spodnji videospot, s katerim na humoren način kažejo na neracionalnost izgovorov, s katerimi prekrškarji najpogosteje zagovarjajo svoja dejanja.

Avtomobilizem.com (Vir: UVV EM, Taktik.)

 

Mnenja uporabnikov

5 komentarjev za "Brez izgovorov, prosim"


6 leta 4 meseci nazaj

upam, da bo moj čist, ko me posnamejo

jack86
6 leta 4 meseci nazaj

In vi objavite sliko enega ubogega citroena, medtem ko vsi vemo, da tako v glavnem parkirajo vozniki novih BMW-jev? Kaksne simpatije gojite do te znamke?

jack86
6 leta 4 meseci nazaj

Bul**it raziskave, vsi vemo kakšna je realnost. Se da dobro vzporednico povezat med cenovno stopnjo vozila in aroganca voznika.

Bucko99
6 leta 4 meseci nazaj

Spet odvisno kje… se upa kdo spravit red delat v BTC ? 😀

 
Japonci s skupnim projektom za prihodnost vodika
Continental bo v Las Vegasu predstavil napredne baterijske tehnologije