Novice

Drive Tribe je družabno omrežje za ljubitelje motorizirane vožnje

Medtem ko oboževalci trojice Clarkson, May in Hammond še kar ne spijo od navdušenja nad uvodno epizodo njihove nove avtomobilistične oddaje The Grand Tour, so podjetni televizijski voditelji polno zasedeni tudi s svojim drugim projektom Drive Tribe.

Včeraj smo v uredništvo dobili Clarksonovo sporočilo. No, če smo povsem iskreni, ne samo mi, temveč najbrž vsi tisti, ki so se prijavili na seznam radovednežev, za katere je Drive Tribe predčasno odprl svoje duri. Ker smo pač hoteli čim prej izvedeti, kaj Drive Tribe pravzaprav je in kaj naj z njim počnemo.

V drugem sporočilu je prišla koda za zgodnji dostop na spletni portal Drive Tribe, kjer naj bi v prihodnje urbani novodobni plemenski poglavarji s svojimi prispevki zbirali podporo sledilcev in povečevali svoj vpliv na sodelujoče v temah, povezanih z motorizirano vožnjo. Nekaj minut kasneje, po pospešeni prijavi s profilom Facebook in uporabo kode, je vse postalo nekoliko bolj jasno – pred nami se je odprlo morje različnih tematskih sklopov, v katere se lahko uporabniki prijavijo in sledijo toku zgodb. Nič kaj dosti drugače od npr. Instagrama ali Facebooka, le v nekoliko drugačnem kontekstu.

Med zanimivimi plemeni, ki se jim nismo mogli upreti, so na primer Autoslavia – prav mislite, odkrivanje zanimive zgodovine avtomobilizma v bivši Jugoslaviji, vključno s Titovimi izbranimi primerki – pa na primer plemena na temo popolnih cest, ležerne vožnje, ljubezni do Lade, avtomobilov v objektivu, bodočih vozil in še česa. Po pričakovanjih so trenutno najbolj vplivni plemenski poglavarji Clarkson, May in Hammond, kar pa naj vas ne odvrne od tega, da ustanovite svoje pleme. Čim prej, tem bolje, če želite še ujeti kakšno zanimivo temo in začetno navdušenje publike, ki očitno z veseljem podpre vse, česar se loti avtomobilistična trojica.

Avtomobilize.com (Vir, foto: Drive Tribe.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Kako se Tesla X samodejno odziva na cestne ovire
Kitajski Nio EP9 je novi rekorder slovite steze Nordschleife