Novice

Hyundai nadgrajuje i30 N s paketom dodatkov N Option

Med novostmi, ki jih Hyundai predstavlja v Parizu, je tudi različica modela i30 N s paketom dodatkov, ki že tako prepričljiv videz športnika dvignejo na naslednjo stopnjo.

Paket N Option kot nadgradnja Hyundai i30 N naj bi ponujal pester izbor različnih možnosti individualizacije notranjosti in zunanjega videza. Razstavni avtomobil ponuja vpogled v smer razvoja športne linije modelov korejskega proizvajalca. Hyundai nam tako na izbiro ponuja kar 25 različnih možnosti prilagoditve. Zunanjost predstavljenega avtomobila je obarvana v posebno matirano različico bele barve, zasnovane za ta model. Športni značaj poudari zadnji spojler iz ogljikovih vlaken z emblemom serije N, ki je v kombinaciji s črno streho. Agresivnejši videz sprednjega dela prinašajo spremenjene reže na maski in pokrov motorja iz ogljikovih vlaken, z vgrajenimi odprtinami za zajem zraka. Med drugim je tu še možnost namestitve lahkih aluminijastih 20-palčnih platišč z dirkalnimi pnevmatikami semi-slick, ki se dobro obnesejo tudi na tekmovalni stezi.

Notranjost so popestrili z dodatki iz ogljikovih vlaken, prevleko iz alkantare na volanu in armaturni plošči ter športnimi sedeži, oblečenimi v kombinacijo usnja in alkantare. Dinamični videz in športnost še nadgradijo športne stopalke in videz prestavne ročice.

Hyundai s tovrstno ponudbo vleče vzporednice liniji M podjetja BMW, kar ne preseneča, glede na to, da je za vodenje oddelka N zadolžen Albert Biermann. Verjetno pa lahko pričakujemo, da bo tovrstna ponudba kmalu na voljo tudi za ostale modele njihove športne linije.

Avtomobilizem.com (Vir: Hyundai, Carscoops. Foto: Hyundai, Avtomobilizem.com.)

 

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Omejena prva serija karavanskega Peugeota 508
Škoda Kodiaq RS v spremstvu številk