Novice

Kralj severa – Lexus na prvem mestu po raziskavah zadovoljstva kupcev na Norveškem in Švedskem

Še tretje leto zapored je Lexus prepričljiv zmagovalec največje raziskave zadovoljstva kupcev na Norveškem in Švedskem (AutoIndex 2014). V obeh državah je osvojil prvo mesto v vseh štirih kategorijah: avtomobili, prodajalci, poprodajne storitve in zvestoba.

V raziskavi AutoIndex 2014 je sodelovalo več kot 13.000 norveških in več kot 15.000 švedskih lastnikov avtomobilov, s čimer je ta javnomnenjska raziskava najobsežnejša raziskava zadovoljstva kupcev avtomobilov na Norveškem in Švedskem. Raziskava, ki so jo izvedli v prvem četrtletju 2014, zajema ocene zadovoljstva strank na področjih avtomobilov, prodajalcev, poprodajnih storitev in zvestobe. Raziskava AutoIndex 2014 vključuje vozila, ki so bila prvič registrirana med letoma 2007 in 2013.

Še tretje leto zapored so norveški in švedski lastniki avtomobilov daleč najbolj zadovoljni z avtomobilsko znamko Lexus. V norveški raziskavi je Lexus dosegel rekordno število točk (910 od 1000) in že tretje leto zapored pristal na vrhu vseh štirih kategorij. Tudi na Švedskem je Lexus dosegel največ točk doslej (900 od 1000) in drugič zapored zmagal v vseh kategorijah.

Alain Uyttenhoven, direktor družbe Lexus Europe: “Kljub vedno tršemu boju za tržni delež in večjemu poudarku na višjih popustih v panogi ostajamo zvesti svoji strategiji in si kot vedno prizadevamo kar najbolje ustreči kupcem. Lepo je videti, da kupci cenijo naš trud. Ta izjemen rezultat bo podkrepil nadaljnjo rast prodaje v regiji.”

Vir: Lexus

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Končno! Prihaja trofejni Renault Mégane
So moški z dobrimi avtomobili res arogantni in nesamozavestni?