Novice

Kupci prestižnega športnega terenca Land Rover dobivajo dodatno izbiro

Posodobljen Range Rover bo z letošnjim modelnim letom ob novi motorni opciji ponujal tudi dodatne možnosti personalizacije.

Pri znamki JLR so poskrbeli za dodatne možnosti izbire pri modelu Land Rover. Preko nove storitve SV Bespoke bodo kupcem najvišje rangiranih različic Range Rover Autobiography in SV ponudili širšo paleto barv (do 391 barvnih kombinacij notranjosti in 230 barvnih odtenkov zunanjosti), ki bodo na voljo z možnostjo različnih kontrastnih kombinacij. Glede na želje kupca bo tudi v notranjosti možno izbrati keramične dodatke, ki bodo poudarili videz prestavne ročice in gumbov za glasnost in izbiro voznih načinov. Videz keramike bo možno izbrati tudi tudi kot alternativo obstoječim notranjim oblogam v videzu lesa ali kovin.

Posodobitev prinaša še najnovejšo različico informacijsko-multimedijskega sistema Pivi Pro s 13,1-palčnim zaslonom na dotik z novimi funkcionalnostmi, možnost uporabe sistema Country Road Assist, ki deluje v povezavi z navigacijo, ter nove možnosti asistenčnega sistema za terensko vožnjo.

Poleg individualizacije videza zunanjosti in notranjosti Range Rover v izvedenki SV dobiva tudi nov 4,4-litrski bencinski motor V8 v kombinaciji s tehnologijo blagega hibrida, ki bo ob pomoči dveh turbin razvil 615 KM in 750 Nm navora. Izboljšav bo deležna tudi priključno-hibridna različica, ki naj bi z novim električnim motorjem s 160 kW v kombinaciji s 3,0-litrskim vrstnim motorjem s šestimi cilindri ponujala še več zmogljivosti in do 121 kilometrov čistega električnega dosega.

Storitev SV Bespoke bo kupcem modelov Range Rover letošnjega modelnega leta dosegljiva ob obisku temu namenjenega centra v Veliki Britaniji oziroma izbranih predstavnikov znamke JLR, pri britanski znamki pa ponujajo tudi možnost uporabe virtualne storitve preko spleta.

Avtomobilizem.com (Vir: Motor Authority, JLR. foto: JLR.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Izbrani so dostavno vozilo, avtobus in tovornjak leta 2023
Italija že našla zaveznike v boju proti standardu Euro 7