Novice

Legendarni Jeepov terenec še od znotraj

Pri ameriškem specialistu za terenska vozila so pred kratkim pokazali prve slike četrte generacije njihovega najbolj klenega modela, sedaj pa so razkrili še njegovo notranjost. Novi Wrangler bo uradno razkrit na avtomobilskem salonu v Los Angelesu konec meseca novembra.

Enega najtežje pričakovanih avtomobilskih modelov med ljubitelji terenske vožnje, ki sicer preko luže dosega izjemne prodajne številke*, bodo dokončno razkrili 29. novembra v Los Angelesu, ko bodo znane tudi ostale tehnične podrobnosti. Tako zaenkrat še ni povsem jasno, kako močan bo novi dvolitrski agregat, ki naj bi proizvedel celo več kot 300 »konjev«, znano je zgolj to, da bo v ponudbi že poznani 3,6-litrski Pentastar V6 motor ter za evropski trg tudi dizelska alternativa. Kasneje pa naj bi predstavili še verzijo s hibridnim pogonskim sklopom.

A nobenega dvoma ni o tem, da bo tudi četrta generacija modela Wrangler čistokrvni terenec, s katerim se bo brez težav moč voziti tudi po brezpotjih. Vseeno pa prve slike njegove notranjosti nakazujejo malce bolj dodelano notranjost (na sliki je izvedenka Rubicon), kjer ne manjkajo niti prestižni dodatki (sedežno usnje) niti najsodobnejši info-zabavni pripomočki.

Avtomobilizem.com (Vir: Automobilemag. Foto: Jeep.)

* 191.788 modelov Wrangler je bilo prodanih v ZDA v lanskem letu (vir: Carsalesbase)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Najhitrejša verzija BMW-jevega modela M3
Opel v prihodnost z drugačnim tempom