Novice

Oglejte si novi Jeep Wrangler

Ob otvoritvi letošnjega salona SEMA v Las Vegasu, kjer proizvajalci avtomobilov in dodatne opreme vsako leto predstavijo najbolj ekstremne in nenavadne izvedenke avtomobilov, je bil očitno ravno pravi trenutek tudi za najavo zbirke več kot 200 originalnih dodatkov podjetja Mopar in objavo prvih fotografij nove generacije Jeepove terenske legende.

Medtem ko so za noč čarovnic nekateri nabirali sladkarije, so pri Moparju poskrbeli za prav posebno poslastico – zbirko več kot 200 različnih originalnih dodatkov za novi Wrangler. In če smo se za začetek morda še spraševali, zakaj smo za dodatke izvedeli še preden smo zares videli novinca, so hitro sledile prve uradne fotografije generacije z interno oznako JL.

Skupina FCA je bila v sporočilu za javnost precej splošna, saj so med drugim zapisali: “Najbolj zmogljivi SUV vseh časov prinaša še bolj legendarne zmogljivosti Jeep® 4×4, moderno oblikovanje, ki ostaja zvesto originalu, napredne učinkovite pogone, več različic z odprto streho ter je bolj kot kdajkoli prej založen z varnostnimi sistemi in naprednimi tehnologijami.”

Med glavnimi značilnostmi zunanjosti so izpostavili prepoznavno masko, tipične okrogle žaromete spredaj in kvadratne zadaj, izboljšano aerodinamiko, priročno zložljivo vetrobransko steklo za terenske puriste ter najavili ducate različnih izvedenk s kombinacijami izvedbe vrat, strehe in vetrobranskega stekla.

Več informacij in dodatne fotografije lahko pričakujemo koncem novembra v času trajanja avtomobilskega salona v Los Angelesu.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: FCA.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
BMW-jeva vizija prihodnosti mobilnosti in digitalizacije na sejmu Feel the Future
Lexus v 2020 s tehnologijo četrte stopnje avtonomne vožnje