Novice

Mi smo zmagovalko že preizkusili, bi jo želeli tudi vi?

Continentalova zimska pnevmatika WinterContact TS860 je zmagovalka letošnjega neodvisnega testa zimskih pnevmatik, ki ga izvajajo evropski avtoklubi, med katerimi je tudi AMZS. Bi jo želeli preizkusiti na vašem avtomobilu?

Zimska pnevmatika Continental WinterContact TS860 je na letošnjem testu zimskih pnevmatik dimenzije 195/65 R15 T dobila med šestnajstimi primerjanimi modeli različnih proizvajalcev najvišjo skupno oceno ter oznako “zelo priporočljivo”.

Z veseljem sporočamo, da članom skupnosti Avtomobilizem.com v sodelovanju s podjetjem Continental Adria nudimo edinstveno priložnost, da zimske pnevmatike Continental WinterContact TS860 preizkusite na svojem avtomobilu.

Zanimalo nas bo vaše mnenje, hkrati pa želimo spremljati stanje pnevmatik v trajanju zimske sezone 2017/2018, zato k sodelovanju vabimo vse forumske uporabnike, ki:

  • v obdobju obvezne zimske opreme prevozite minimalno 15.000 kilometrov,
  • imate vozilo letnika 2014 ali novejše,
  • potrebujete pnevmatike dimenzij  15, 16 ali 17 palcev in
  • ste pripravljeni deliti svoje vtise s tehnično službo zastopnika proizvajalca.

Preden se prijavite k sodelovanju v naši posebni forumski temi, vas prosimo, da na tej povezavi preverite ali imate pri svojem osebnem avtomobilu v homologacijskem kartončku zapisano katero izmed številnih dimenzij, v katerih so na voljo pnevmatike Continental WinterContact TS860. Med prijavljenimi kandidati bomo izbrali peterico, ki se bo v zimsko sezono odpravila z novim kompletom pnevmatik na avtomobilu.

Naše uredništvo je pnevmatike Continental WinterContact TS860 lahko preverilo na uvodni predstavitvi v pravih zimskih razmerah, prihaja pa obdobje, ko boste lahko enako storili tudi vi. Sprejmete izziv?

Prijave sprejemamo v forumski temi, kjer vas prosimo, da navedete število prevoženih kilometrov v zimski sezoni, znamko, model in starost avtomobila ter ustrezno dimenzijo zimskih pnevmatik.

Continental Adria in ekipa Avtomobilizem.com

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Izjemno zanimanje za električni terenec Bollinger B1
Prenovljeno družino Range Rover Sport je razširil prvi priključni hibrid