Novice

Nissanov Kicks končno odkrit

Medtem ko so pri japonskem Nissanu že leta 2014 na avtomobilskem salonu v Sao Paolu pokazali koncept križanca Kicks, so šele sedaj prišle v javnost prve slike serijske različice.

Model Kicks, ki bo v Nissanovi modelni paleti pozicioniran med Jukeom in Qashqaijem, je bil ustvarjen v sodelovanju dveh dizajnerskih studiov v ZDA in v Braziliji ter pod strogim nadzorom glavnega Nissanovega oblikovalca, Shira Nakamure. In če se je v začetku letošnjega leta zgolj šušljalo o njegovem skorajšnjem prihodu na trg, so se sedaj končno pojavile Kicksove prve fotografije.

Serijska verzija 4,30 metra dolgega, 1,80 metra širokega ter 1,60 metra visokega križanca je sicer na moč podobna konceptu iz leta 2014, pri čemer je moč takoj ugotoviti, da ni tako kontroverzen kot 17,5 centimetra krajši Juke. O Kicksu, ki ga bodo proizvajali v Braziliji in bo svojo uradno premiero doživel pred začetkom poletnih Olimpijskih iger v Rio de Janeiru, zaenkrat še ni ostalih podatkov. Znano je zgolj to, da ga bodo najprej ponudili na trgih latinske Amerike, kasneje pa tudi drugje.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Carscoops.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prenovljeni 718 Cayman z novim imenom in manjšimi motorji
Volkswagen s konceptom T-Prime GTE napoveduje prehod v prestižnejše vode