Novice

Nova partnerstva Renaulta z razvijalci vsebin

Z namenom obogatitve ponudbe povezljivih storitev se pri Renaultu povezujejo s ponudniki storitev, ki bodo na voljo v njihovih vozilih s sistemom OpenR Link.

S ciljem izboljšanja uporabniške izkušnje je Renault sklenil nova partnerstva z razvijalci aplikacij in ponudniki storitev, ki bodo na voljo v novi generaciji vozil francoske znamke. Pri Renaultu so ob pričakovanem prihodu novega Megana E-Tech Electric v evropske prodajne salone dodali štiri nove aplikacije, ki jih lahko uporabniki prenesejo v svoj sistem OpenR Link preko aplikacije My Renault.

Aplikacija EasyPark je namenjena upravljanju in plačevanju parkirnih storitev brez potrebe po fizični napravi ali pametnem telefonu, uporabnikom pa naj bi v njenem okviru ponujali tudi vrsto ekskluzivnih ugodnosti.

Za dostop do več tisoč radijskih postaj, spletnih radijskih programov in poddaj bo poskrbela aplikacija Radioplayer for Renault. Aplikacija bo uporabnikom nudila široko paleto funkcionalnosti, ki bodo, poleg možnosti poslušanja radijskih postaj glede na osebne nastavitve in prikaza naslovov predvajanih vsebin, omogočala še možnost iskanja med vsemi radijskimi programi in vsebinami ponudnikov, ki so vključeni v platformo Radioplayer.

Pestro ponudbo zvočnih vsebin bo zagotavljala tudi aplikacija Sybel, ki bo sicer na začetku na voljo le v francoščini in na področju Francije, Luksemburga, Švice, Belgije in Monaka. Uporabniki bodo poleg dostopa do širokega nabora brezplačnih vsebin dobili polletno brezplačno naročnino na Sybel+, ki ponuja še več izvirnih in ekskluzivnih vsebin.

Za brskanje po spletu bo na voljo spletni brskalnik Vivaldi, ki ga bo iz varnostnih razlogov moč uporabljati le med mirovanjem – v parkiranem avtomobilu oziroma med polnjenjem. Poleg brskanja po spletu bodo uporabniki s pomočjo te aplikacije opravljali tudi video klice, nastavljali dostop do pogosto uporabljenih spletnih aplikacij ter dostopali do pretočnih vsebin.

Po besedah Frederica Vincenta, izvršnega podpredsednika za informacijske sisteme in digitalno ponudbo pri Renaultu, so veseli, da bodo te aplikacije uvedene v vse Renaultove avtomobile z vgrajeno napravo OpenR Link, kot sta novi Megane E-tech Electric in Austral. Poudarja še, da so sodelovanja z različnimi partnerji konkreten dokaz njihove želje, da kupcem vozil Renault ponudijo še več storitev, udobja, varnosti in razvedrila.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Nova partnerstva Renaulta z razvijalci vsebin"


1 leto 10 meseci nazaj

Neumnosti, sploh ta nek Sybel+ pretočne vsebine in Vivaldi, komaj čakam da bom lahko sedel v Renaultu in brskal po svetovnem spletu .. No morda se pa to rabi v električnih avtih da zabiješ cajt med polnjenjem .. Sploh pa zakaj spet odkrivajo toplo vodo če ma to vse že google porihtan al pa tvoj telefon .

 
Lexus najavlja razkritje nove generacije modela RX
Kia potrdila gradnjo novega proizvodnega obrata