Novice

Novi direktor Citroëna bo Thierry Koskas

Kot izvršni direktor znamke Citroën in vodja Stellantisovega oddelka za prodajo in marketing se bo soočal z novimi izzivi, pred katerimi se nahaja podjetje.

Pri Stellantisu so v sporočilu za javnost objavili, da Thierry Koskas, ki je trenutno v vlogi komercialnega direktorja te francoske znamke, s 1. marcem postaja izvršni direktor Citroëna in obenem direktor oddelka za prodajo in marketing pri Stellantisu. Na vodilnem položaju znamke Citroën, ki ga do takrat še zaseda Vincent Cobée, bo prevzel odgovornost za povečanje vloge francoskega avtomobilskega proizvajalca na področju Evrope in na preostalih svetovnih trgih. Vincent Cobée položaj vodilnega moža znamke Citroën zapušča na lastno željo, saj naj bi se v prihodnosti posvetil novim projektom.

Carlos Tavares, prvi mož Stellantisa, je mnenja, da bo Thierry Koskas v novi vlogi učinkovito pripomogel k uresničitvi zadanih načrtov, ki bodo Stellantisu še naprej omogočali vodilno vlogo na področju avtomobilske industrije, in sočasno poskrbel tudi za nadaljnji razvoj znamke Citroën. Obenem se je še zahvalil Vincentu Cobéeju za njegov prispevek k razvoju znamke Citroën ter mu zaželel veliko uspeha na njegovi novi poslovni poti.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Stellantis.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Novi direktor Citroëna bo Thierry Koskas"


1 leto 1 mesec nazaj

Njegov prvi izziv je kako Citroen narediti ljudski, podoben Daciji in uničiti njegov napredek zadnjih nekaj let.

 
Fiat že letos z dvema novima električnima modeloma
Mercedes oznanil načrte v zvezi z novim operacijskim sistemom MB.OS