Novice

Novi Volkswagen Caddy Beach bo predstavljen v septembru

Pri Volkswagnu so pokazali podobo novega mini potovalnika, ki bo zasnovan na osnovi modela Caddy.

Nekaj mesecev po razkritju pete generacije dostavnika Caddy, so pri Volkswagnu predstavili računalniško generirane slike in nekaj podrobnosti prenovljenega modela Caddy Beach, namenjenega potovanjem. Pri nemškem avtomobilskem  proizvajalcu zatrjujejo, da naj bi bilo v novi različici potovalnika, predvsem zaradi popolnoma prenovljene notranjosti, moč najti dovolj ergonomije in udobja. Po zaslugi nove zasnove postelje naj bi bilo spanje v njem na nivoju večjih potovalnikov California in Grand California, za kanček romantike ob opazovanju zvezd pa naj bi poskrbelo strešno panoramsko okno, ki ga bo, tako kot stranska okna, seveda moč zatemniti. V novem modelu Caddy Beach bodo, nemoteče spravljeni v zadnjem delu, na voljo tudi zelo uporabna miza in stoli za kampiranje, ki so sicer na voljo v večjih pripadnikih potovalne družine Volkswagen, dve praktični torbi za prtljago pa obenem lahko služita tudi zagotavljanju zasebnosti, če jih pritrdimo na zadnje okno.

Motorizacijo bodo, poleg bencinskega TSI s 84 kW (116 KM), sestavljali še novi dizelski agregati TDI z razponom moči med 55 kW (75 KM) in 90 kW (122 KM) z novo tehnologijo dvojnega doziranja tekočine AdBlue, zaradi katere se uvrščajo med najčistejše dizle na svetu.

Vozniku v pomoč bo v novem Caddyu Beach lahko vgrajenih kar 19 asistenčnih sistemov, vključujoč sistem Travel Assist, ki prvič v tem modelu omogoča delno avtomatizirano vožnjo preko celotnega razpona hitrosti.

Premiera novega potovalnega modela nemške znamke je načrtovana v začetku septembra in naj bi, podobno kot mnoge v zadnjem obdobju, potekala virtualno.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar, Volkswagen. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Novi Volkswagen Caddy Beach bo predstavljen v septembru"


mrtwelvetrees
3 leta 9 meseci nazaj

Kaj pa novi Kangoo ? A bo ali ne bo ?

 
Skupina PSA kmalu z novo električno platformo
Toyotin RAV4 v črni opravi