Novice

Oplova serija modelov X se širi

Pri Oplu so se odločili, da dodobra zapolnijo vse popularne in hitro rastoče avtomobilske tržne segmente, saj so z razkritjem imena napovedali še en novi model, tokrat mestni terenec kompaktnega razreda.

Pred kratkim so pri Oplu razkrili ime svojega križanca segmenta B – Crossland X – danes pa so novico dopolnili z napovedjo njegovega večjega brata, ki se bo imenoval Grandland X. Oba nova družinska člana se bosta ostalim modelom Opel pridružila v naslednjem letu, Crossland X v prvi polovici, Grandland X pa jeseni 2017.

Grandland X naj bi bil po napovedih proizvajalca pravi sopotnik za vse s sodobnim aktivnim življenjskim slogom. Uporabnike bo prepričeval s terenskimi dodatki, višjim položajem sedenja, boljšo vidljivostjo v vse smeri, preprostim vstopanjem in izstopanjem ter obilico prostora za prtljago.

“Ime Opel Grandland X odraža pustolovskega duha, ki je vedno pripravljen za raziskovanje nečesa novega – v mestnem in podeželskem okolju. Naš novi model križanca je osupljivo privlačen in bo k Oplovi znamki pritegnil še več novih kupcev,” je povedala Tina Müller, vodja trženja pri Oplu.

Opel namerava do leta 2020 na trg poslali kar 29 novih modelov, pred proizvajalcem je torej izjemno razburljivo obdobje. Mi pa bomo nekoliko ponavljali, da si zapomnimo vse variacije na temo X.

Avtomobilizem.com (Vir, foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Športna Honda Civic Si ne želi ostati v senci močnejšega Type-R
Zadnji pogon za italijanskega bika z imenom Huracan Spyder