Novice

Oplov novi mestni križanec bo Crossland X

Terenski dodatki so “in”, enako velja za športni pridih in nastajajoče razrede med razredi. Gre za faktor X ali eXtremne sposobnosti? Verjetno vsakega nekaj …

Pri znamki Opel bodo uspešno zgodbo športno terenske Mokke – po novem Mokke X – nadgradili z novim modelom v ponudbi, križancem segmenta B. Urbanega križanca bodo poimenovali Crossland X, kar naj bi dodatno poudarilo njegovo večnamensko rabo. Oziroma, z uradnimi besedami: “Novo, drugačno in vznemirljivo poimenovanje ustreza značaju avtomobila.”

Povsem jasno je, zakaj so se pri nemškem proizvajalcu avtomobilov odločili za širitev ponudbe v to smer, v zadnjih letih se je namreč prodaja športnih terencev in križancev močno povečala. Gre za najhitreje rastoči segment, v kateri ima kar nekaj konkurentov na trgu že svojega predstavnika.

Vodja trženja pri Oplu Tina Müller: “Uporabniki si želijo, da bi avtomobili segmenta B odražali več čustev. Z modelom Crossland X izpolnjujemo ta pričakovanja, novinec pa bo prepričal z osupljivim oblikovanjem in prednostmi športnega terenca za urbani življenjski slog – z okretnostjo za mestne vožnje in samozavestjo za dolga potovanja. To je avto za vse, ki želijo tudi v mesto prinesti ščepec podeželskega življenja, ki na svojem balkonu ali terasi gojijo paradižnike in zelišča, obenem pa želijo dovolj prostora za otroke in dobrote, kupljene na svoji najljubši eko-tržnici.”

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Opel.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volkswagen bo 10. novembra razkril prenovljeni Golf
Tlak naj bo ravno pravšnji