Novice

Osvežitev kabrioleta in kupeja Mercedes-Benzovega razreda S

Le nekaj mesecev po prenovi prestižne limuzine razreda S je Mercedes-Benz razkril še osveženo sanjsko dvojico – karoserijski izvedenki Coupe in Cabriolet, ki se bosta širši javnosti predstavili v Frankfurtu.

Kupe in kabriolet v osvežitvi dodobra sledita spremembam, ki jih je bila deležna limuzinska izvedenka. Slednje se, poleg videza, nanašajo tudi na motorno paleto, ki je povzeta v spodnjem seznamu modelov.

Model razred S Coupe Cabriolet prenova

Zunanjo podobo zaznamujejo serijske zadnje luči v tehniki OLED (organic light emitting diode), nekaj sprememb pa je vidnih tudi na prednjih žarometih ter obeh odbijačih.

V notranjosti je v središču postavljen 12,3-palčni zaslon na dotik, ki so mu ob prenovi dodali najnovejši znamkin navigacijski sitem Comand. Tudi kabriolet in kupe sta, enako kot limuzina, opremljena s funkcijami sistema Energizing Comfort, ki nadzorujejo delovanje klimatizacije, ambientalne osvetlitve, masaže sedežev in vonja notranjosti trenutnemu razpoloženju uporabnikov.

Na področju naprednih asistenčnih sistemov sta kupe in kabriolet opremljena z izboljšanim sistemom Active Distance Assist Distronic in Active Steering Assist, prilagojen pa je tudi sistem vzmetenja Magic Body Control.

Različice Mercedes-AMG S63 ter S65 so v paleti modelov očitno tako pomembne, da so jim pri Daimlerju namenili ločeno obsežno galerijo.

Avtomobilizem.com (Vir: Daimler, Carscoops. Foto: Daimler.)

 

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prvi salonski nastop Škode Karoq
Glajenje prvih Sorentovih starostnih gubic