Novice

Osvežitev tudi za Mercedes-Maybach razreda S

V skladu z nedavno osvežitvijo razreda S bo v Ženevi tudi Mercedes-Maybach prvič v živo pokazal javnosti svojo izpeljanko »Sonderklasse«.

Po pričakovanjih je osvežitev zastavonoše izrazito kozmetične narave. Na sprednjem delu avta se tako loči od »običajnega« razreda S po maski motorja s pokončnimi rešetkami, oblikovanimi po vzoru konceptnega Maybacha 6. Spredaj in zadaj sta opazna tudi spremenjena odbijača z izdatno uporabo kromiranih vložkov. Že tako skoraj brezmejne možnosti personifikacije avta so še razširili s ponudbo devetih dodatnih dvobarvnih kombinacij za zunanjost, pri čemer z dvema slojema prozornega laka poskrbijo za tako imenovani globinski učinek videza laka.

V kabini lahko omenimo samo dve dodatni dvobarvni kombinaciji usnjenega oblazinjenja Armagnac (rjavo-črna) in Savanna (bež-črna) ter enobarvne usnjene prevleke z drugačnimi kombinacijami kontrastnih šivov. Pod motornim pokrovom ni sprememb, saj ostajata tam dobro znana štirilitrski turbo V8 (S560) in turbo V12 (S650).

Nemci zatrjujejo, da so od ponovne, že druge obuditve znamke Maybach leta 2015, prodali skupno 25.000 enot Maybach S. Dosežek, ki daleč presega prodajne številke njihovega prvega poskusa obuditve znamke Maybach. Nemci poročilo o uspešnosti prodaje Maybacha zadovoljno nadaljujejo in dodajajo, da se v letu 2017 bohoti veliki kromirani M na nosu vsakega desetega prodanega razreda S.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar. Foto: Mercedes-Maybach.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Osvežitev tudi za Mercedes-Maybach razreda S"


5 dni 12 ur nazaj

Ogabno.

 
Ford zaščitil idejo avtonomnega policijskega avta
Francozi zaostrili pravila rabe mobilnih telefonov v avtomobilu

Več vsebin

Novice

Osvežitev tudi za Mercedes-Maybach razreda S

Novice

Še uradno: Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

Novice

Koncept Mercedes-Maybach 6 tokrat z mehko streho

Reportaže

Velnes v vožnji

Novice

Mercedes-Maybach je izdelal pet ton težko neprebojno limuzino

Novice

Mercedes-Benz napoveduje prenovljeni kabriolet razreda S

Novice

Mercedes-Benz s prenovljenim razredom S postavlja višja merila

Novice

Koncept Mercedes-Maybach 6 prestavlja meje prestiža