Novice

Oznaka Turbo za podaljšano različico Panamere Executive

Za konec leta so pri Porsche Exclusive pripravili posebno različico Panamera Turbo Executive, ki bo očarala tudi športno navdahnjene kupce.

Porsche je že na salonu v Los Angelesu predstavil posebno različico Panamere Executive, ki ima za 150 milimetrov daljšo medosno razdaljo od običajne različice in številne prestižne dodatke. Že tako fascinanten primerek je sedaj dobil še športno različico.

Pri Porsche Exclusive so zunanjost Panamere Turbo Executive obarvali v posebno rdečo barvo Carmine Red in ji nadeli dodatke SportDesign, ki vključujejo nov difuzor, drugačno barvo okoli zaključkov izpušne cevi ter posebna srebrno-črna platišča.

V potniški kabini so oblikovalci sledili barvni kombinaciji zunanjosti in ustvarili kontraste s pomočjo črne in rdeče barve. Pri prvi različici se rdeče usnje sedežev barvno ujema z rdečimi paneli in spodnjim delom armaturne plošče. Kupci bodo imeli na izbiro tudi drugo možnost, kjer so sedeži v črni barvi, rdeče pa je obarvan osrednji del armature in vratnih panelov.

Najbolj zahtevne bo razvajal prisilno polnjen štirilitrski osemvaljni agregat, ki ima tako kot običajna različica 404 kilovate moči. A bo kljub enaki moči Panamera Turbo Executive voznika oziroma potnike nagradila z mehkim zapiranjem vrat, krmiljenjem zadnjih koles, prilagodljivim zračnim vzmetenjem, ogrevanimi sedeži in veliko panoramsko streho.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Bo Marchionne prodal Alfo Romeo in Maserati za pokrivanje dolgov?
Urus bo prvi velikoserijski hibridni Lamborghini