Novice

Počasno razkrivanje novega Golfa

Pri nemškem avtomobilskem gigantu počasi razkrivajo glavne značilnosti nove generacije njihovega najbolj pomembnega modela v ponudbi. Pred dnevi so tako pokazali prvo skico notranjosti osme generacije Golfa, ki bo, povsem v skladu s pričakovanji, dodobra digitalizirana.

Na letnem srečanju delničarjev znamke Volkswagen so prvič pokazali uradno skico prihajajočega Golfa, ki se bo sicer prvič predstavil javnosti  septembra na avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Osma generacija Volkswagnove prodajne uspešnice, ki pa je v zadnjem času kar nekako v senci prihajajoče električne »revolucije«, ki sliši na ime ID.3, na zunaj sicer ne bo pretirano revolucionarna, bo pa zato več novosti znotraj.

V duhu novodobnih oblikovalskih smernic se bo novi Golf ponašal s precej bolj minimalistično digitalizirano notranjostjo, kjer je moč uzreti velik osrednji zaslon, združen z digitalnimi merilniki pred voznikom. Oblikovno spremembo je doživel tudi volan, ki je enak kot v prenovljenem Passatu, povsem nova je obenem še prestavna ročica avtomatskega menjalnika, ki bo precej manjša. Na spodnji strani armaturne plošče se nahajajo tanke prezračevalne šobe, ki so v sredini ločene z gumbi, pod njimi pa se nahaja precej večja odprtina kot do sedaj.

Po vsej verjetnosti tokrat predstavljena skica notranjosti prikazuje bolje opremljeno verzijo, medtem ko bodo osnovne precej manj digitalizirane.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen, Carscoops.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Počasno razkrivanje novega Golfa"


Ivan36
4 leta 11 meseci nazaj

Tako čez palec bo 8 dodelana serija 7! Vsaj 80% delov bo iz serije 7 tapete vrat, vrata, luči, motorji, kolesa ipd.

 
S 440 KM je Porsche Cayenne Coupe S srednja možnost
Nissanov dobiček precej manjši v primerjavi s prejšnjimi leti