Novice

Porsche pokazal še del Taycanove armaturne plošče

Le še nekaj kratkih tednov nas loči od popolnega razkritja prvega baterijsko električno gnanega Porscheja. Tokrat so nam Nemci pripravili predogled dobršnjega dela njegove armaturne plošče.

Kot je iz priložemne fotografije razvidno ta, podobno kot zunanja podoba avta, ne poskuša biti nekaj popolnoma novega in revolucionarnega. Deluje pravzaprav zelo znano, saj so nekateri elementi enaki kot pri aktualnih modelih 911 in Panamera. Za volanskim obročem se “skriva” računalniški zaslon, kjer se bodo vozniku izpisovali vsi pomembni podatki o stanju avta med vožnjo, njihov prikaz pa bo, jasno, tudi individualno prilagodljiv.

Desno od volanskega obroča se razprostira širok barven visokoresolucijski zaslon večopravilnega sistema, ki bo podpiral tudi Apple Music. Ob tem je Porsche posebej ponosen, da bo Taycan prvi avtomobil na zemeljski obli, serijsko dobavljiv s storitvijo, ki uporabniku z nekaj dotiki zaslona omogoča poslušanje katerekoli od več kot 50 milijonov skladb. Storitev je vključena v ceno za prva tri leta lastništva, ko pa avtomobil stopi v četrto leto, bo moral njegov lastnik za Apple Music plačevati naročnino.

Za popolno glasbeno doživetje je Porsche pripravil možnost doplačila za visoko kakovostno ozvočenje Burmester z Apple Digital Masters, ki naj bi skupaj zagotavljala nepozabno akustično doživetje na nivoju tistih v glasbenih studijih.

Kakorkoli že, do 4. septembra nas loči le še nekaj kratkih dni in takrat bo Porsche njihovega baterijskega novinca razgalil do (zadnje) potankosti. Kljub temu pa obstaja precejšnja verjetnost, da tokratna novica ni tudi zadnja objava o Taycanu pred septembrskim mejnikom.

Avtomobilizem.com (Vir: Autoblog. Foto: Porsche.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prikazovanje na vetrobranskem steklu tudi v treh dimenzijah
Audi RS6 Avant zaznamuje število 600