Novice

Pri slovenskem zastopniku znamke Kia sprejemajo rezervacije za EV6

Kia od nedavnega rezervacije za novi baterijsko-električni model EV6 v različicah EV6, EV6 GT Line in EV6 GT sprejema tudi v Sloveniji.

Kupci bodo model po potrjeni rezervaciji in vplačani (vračljivi) ari  v višini 100 evrov lahko naročili pri lokalnem zastopniku še pred pričetkom proizvodnje, ki je načrtovana za letošnji julij. Prve dobave pričakujejo že jeseni 2021.

Vsi, ki bodo do konca leta vplačali rezervacijo, naj bi bili poleg tega deležni dostopa do polnilne mreže Ionity za obdobje enega leta. Vključena naročnina Power Package naj bi nudila ugodnejše obračunavanje polnjenja na vseh Ionity polnilnih mestih (za mesečno naročnino 13 evrov omogoča polnjenje po ceni 0,29 evrov/kWh).

Bodoči lastniki EV6 se za dokončno izbiro paketne in dodatne opreme odločijo pri najbližjem zastopniku vozil. Cene za EV6 naj bi se na našem trgu (z upoštevanje subvencije Eko sklada v višini 4.500 evrov) začele pri 39.499 evrih za osnovno izvedbo, 44.299 evrih za GT Line in 69.999 evrih za GT (pričakovana dobava v zadnjem kvartalu 2022).

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Kia.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Pri slovenskem zastopniku znamke Kia sprejemajo rezervacije za EV6"


xxl
2 leta 11 meseci nazaj

Tile korejci se ne hecajo.

 
Volkswagen Gospodarska vozila in Argo AI začenjata s testiranjem avtonomnih vozil v Evropi
Stellantisove znamke bodo dobile priložnost, da se izkažejo