Novice

Priključno-hibridna Ford Kuga z novim paketom črnine

Priključno-hibridna različica Fordovega športnega terenca, ki se je zavihtela v vrh prodaje tega segmenta v Evropi, dobiva nov opremski paket.

Po podatkih, ki so jih predstavili pri Fordu, se je za priključno različico kompaktnega športnega terenca Ford Kuga samo letos odločilo že več kot 23.000 kupcev, število prodanih vozil pa za 28 odstotkov presega prodajo naslednjega tekmeca s priključno-hibridnim pogonom. Ford Kuga v tej različici kupcem omogoča prilagodljivost, saj inteligentni pogonski sklop dovoljuje med 57 in 67 kilometrov čiste električne vožnje. V primeru izključno mestne vožnje se število kilometrov, prevoženih na elektriko, še poveča, ob izbiri voznega načina EV avto pa hibridna kombinacija električnega in bencinskega motorja omogoča največjo učinkovitost in optimalno porabo goriva.

Kot novost v ponudbi pri Fordu predstavljajo možnost naročila opremskega paketa Kuga ST-Line X Black, ki prinaša številne vizualne izboljšave in možnost opcijskega naročila novih udobnih sedežev. Novi paket dopolnjuje celotno paleto barvnih nians karoserije in za športni poudarek dodaja črno streho in črne pokrove stranskih ogledal ter črna 20-palčna platišča v kombinaciji s črnimi obrobami odprtin za zajem zraka spredaj in črnim usmerjevalnikom zraka zadaj.

Ob izbiri novega paketa Kuga ST-Line X Black bodo kupci modela lahko izbrali tudi nove udobne sedeže z možnostjo nastavljanja v 18 smereh, ki se prilagajajo uporabnikovi drži in sedenju. Za sedeže so pri Fordu pridobili tudi certifikat vodilne organizacije za zdravje hrbtenice AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V).

S pobiranjem naročil za nov opremski paket, ki stane 2.240 evrov, so že pričeli tudi pri slovenskem zastopniku znamke Ford.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Ford.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Lotus Evija je najmočnejši produkcijski model na svetu
Sony in Honda nadaljujeta sodelovanje