Novice

Prva slika notranjosti električno gnanega Cuprinega koncepta

Na prihajajočem avtomobilskem salonu v Frankfurtu bo znamka Cupra predstavila svoj prvi električno gnan model, ki pa bo zaenkrat še v konceptni obliki. A še pred uradnim razkritjem so pokazali prvo sliko notranjosti modela, ki naj bi spadal v skupino trendovskih križancev.

Po novem samostojna znamka Cupra, ki skrbi za malce bolj popoprane izdelke, bo na enem najpomembnejših avtomobilskih salonov na stari celini pokazala svoj pogled na električno prihodnost. Pri konceptu, ki so ga najavili že pred mesecem dni, naj bi šlo po vsej verjetnosti za kupejevskega športno uporabnega križanca, ki se bo ponašal z visoko zmogljivim električnim pogonom.

Pri španskem proizvajalcu so zaenkrat sicer precej skopi z informacijami, saj le počasi razkrivajo, kaj bodo pokazali na salonu ob reki Majni. Tako so zaenkrat posredovali zgolj prvo uradno sliko notranjosti novega koncepta, ki bo skladno z zadnjimi modnimi smernicami dodobra digitalizirana. Znotraj naj bi bil tako voznik postavljen v središče, saj so linije armaturne plošče usmerjene vanj, pri čemer ga obdajajo precej imenitni materiali (detajli iz ogljikovih vlaken, volan odet v alkantaro, ipd.).

Novi Cuprin koncept se bo svetovni javnosti razkril 2. septembra, ko bodo znane tudi ostale podrobnosti.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Seat.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Pri Volkswagnu razmišljajo o deležu v Tesli?
Nova Opel Corsa-e tudi kot električni dirkalnik