Novice

Prvi pogled v notranjost novega Hyundaia i20

Prejšnji teden so nam Korejci posredovali fotografije zunanjosti novinca in skico njegove notranjosti. Ta teden to dopolnjujejo s prvo uradno fotografijo slednje.

Kar je skica prejšnji teden namigovala, fotografija zdaj v veliki meri potrjuje. Vrh armaturne plošče »kraljuje« 10,25-palčni zaslon na dotik, ki pa bo rezerviran za najboljše opremske opcije. Srednje bodo morale shajati z 8-palčno različico, vstopne pa še z manjšo. Ugibamo, da bo namesto klasičnih merilnikov na voljo na fotografiji prikazana opcija zaslona s prilagodljivim prikazom merilnikov rezervirana samo za zgornji del opremske ponudbe. Na drugem skrajnem koncu bodo, podobno kot drži za sredinski zaslon, podatki še vedno prikazani na klasičnih merilnikih.

Pred prestavno ročico je prepoznati še opcijo brezžičnega polnilnika za telefone, vzdolž celotne širine armaturne plošče pa tudi stilizirane reže, v katere so oblikovalci »skrili« prezračevalne odprtine klimatske naprave.

Večopravilni sistem je pričakovano popolnoma povezljiv s pametnimi telefoni Apple oziroma Android, za boljšo avdio izkušnjo pa bodo ponujali tudi ozvočenje Bose. Notranjost naj bi požlahtnila opcija ambientalne osvetlitve ter izbora ene od treh možnih barvnih kombinacij: črne, sive ali kombinacija obeh. Piko na i daje še volanski obroč z navidezno štirimi prečkami, ki spominja na tistega v aktualni Sonati.

Kot je zdaj že dobro poznano, bo Hyundai novinca predstavil javnosti prihodnji teden v Ženevi.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Hyundai.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Konceptni Precept daje vpogled v bodočnost Polestarja
Renault Talisman je bolj prefinjen in napreden