Novice

Rabljena Suzuki Vitara, ki si jo boste zaželeli

Marsikdo je že prodajal svoj rabljen avtomobil in je po nekaj tednih, razočan nad šibkim odzivom, znižal ceno ali pa poskusil srečo drugje. Na precej inovativen način se je prodaje stare Suzuki Vitare lotil strokovnjak za vizualne efekte Eugene Romanovsky.

Pri nas za začetek informacije o rabljenem vozilu naložimo na dva največja slovenska oglasna prodajna portala in svoj (razmeroma dolgočasen) oglas na račun prijateljev delimo še na družabnih omrežjih.

Eugene Romanovsky se je prodaje svoje stare Suzuki Vitare lotil na zelo inovativen način. Ustvaril je spektakularen oglas, ki Vitaro iz leta 1996 prikaže v povsem drugačni luči. Pri pripravi oglasa je uporabil svoje strokovno znanje in ustvaril dvominutni posnetek, v katerem prikazuje Vitaro v bolj običajnih, pa tudi izjemno nenavadnih situacijah – med drugim se pojavi v družbi dinozavrov, pod vodo druži z morskimi psi in pristane na Luni.

Za vloženi trud je bil poplačan z ogromnim odzivom, posnetek je na kanalu YouTube videlo že več kot 2,5 milijona ljudi. Kupcev zdaj že legendarne Suzuki Vitare pa mu verjetno tudi ne primanjkuje …

Avtomobilizem.com (Vir: Bored Panda. Foto: Suzuki. Video: Eugene Romanovsky.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "Rabljena Suzuki Vitara, ki si jo boste zaželeli"


Ivan36
6 leta 11 meseci nazaj

Kaj pa avtorske pravice ??? Meni že za malce višji ŠUM od glasbe zahtevajo avtorske pravice, da jim objavim link do avtorske glasbe, ki je v posnetku, kaj šele svetovno znani filmi, …. Tu smrdi smrdi MARSA!

srcnik
6 leta 11 meseci nazaj

Do konca poglej video, saj ima vse napisano…

 
Volkswagen je zaustavil razvoj 10-stopenjskega samodejnega menjalnika
BMW je februarja tiho ukinil kupejevsko serijo 6