Novice

Serija Edition 40 Jahre ob štiridesetletnici BMW serije 7

BMW bo na avtomobilskem salonu v Frankfurtu obeležil štiri desetletja serije 7 s posebno različico Edition 40 Jahre, ki jo bodo izdelali le v 200 primerkih.

Na pogled se bo serija 7 Edition 40 Jahre od običajne razlikovala po posebni srebrni  barvi Frozen Silver ali modri Petrol Mica. Neodvisno od izbire barve bo model serijsko opremljen s paketom aerodinamike M, ki prinaša drugačna odbijača in črno obarvano ledvičko na maski hladilnika. Dodatno bo jubilejna serija 7 oplemenitena s svetlečo črno obarvanimi dodatki Shadow Line in 20-palčnimi platišči. Pristnost posebne serije bodo potrdile oznake na stebričku B in na vratnih panelih.

V potniški kabini se bo kupec lahko odločil med usnjeno notranjostjo Merino iz programa BMW Individual. Na voljo bosta dve barvni kombinaciji – Smoke White/Cohiba ali Smoke White/Black. Prav vseh 200 enot bo opremljenih z izboljšanimi sedeži, posebno oznako na armaturni plošči, drugačnimi talnimi preprogami in nekaterimi dodatki iz prej omenjenega programa BMW Individual.

S prodajo bodo pričeli oktobra, še prej pa bodo serijo 7 Edition 40 Jahre predstavili na salonu v Frankfurtu. Paket bo na voljo tudi za podaljšano različico in ni pogojen z izbiro motorja.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: BMW.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Subaru z novim rekordom Nürburgringa
Preiskave morebitnega kartelnega dogovora nemških proizvajalcev