Novice

Škoda Octavia prvič s paketom Sportline

Octavio Sportline umeščajo med opremski paket Style in športni model Octavia RS.

Zunanjost zaznamujejo številni črni dodatki, med katerimi so sprednji usmernik zraka, okvir Škodine mreže hladilnika in napis Škoda na zadnjem pokrovu. Črne barve je tudi kromiran vstavek v zadnjem difuzorju, limuzina pa ima poleg tega na zadku še črn usmernik zraka. Octavia Sportline je serijsko opremljena s črno poliranimi 17-palčnimi aluminijastimi platišči Pulsar, opcijsko so na voljo 18- in 19-palčna platišča.

Notranjost temelji na opremi Style in vključuje tapecirano armaturno ploščo in dekorativne elemente v črnem klavirskem laku. Športni sedeži z integriranimi vzglavniki so oblečeni v prevleke ThermoFlux. Trikraki večfunkcijski športni volan ima napis Sportline, dekorativne vstopne letve spredaj pa napis Octavia.

Za Škodo Octavio Sportline so na voljo pogonski agregati z razponom moči od 85 kW (115 KM) do 150 kW (204 KM). Motor 1.5 TSI s 110 kW (150 KM) je po želji na voljo s 7-stopenjskim menjalnikom DSG in blago hibridno tehnologijo, medtem ko je za motor 2.0 TSI s 140 kW (190 KM) in menjalnikom DSG opcijsko na voljo štirikolesni pogon. Moč Octavie iV Sportline s priključnohibridnim pogonom znaša 150 kW (204 KM), moč modela G-TEC s pogonom na zemeljski plin (CNG) pa je 96 kW (130 KM). Motor 2.0 TDI je na voljo v treh izvedbah z močjo 85 kW (115 KM), 110 kW (150 KM) in 147 kW (200 KM). Pri srednjem dizelskem agregatu sta menjalnik DSG in štirikolesni pogon opcijska, pri najmočnejšem pa sta serijska.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Škoda)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Novi Citroën C5 prihaja 12. aprila
Software République za dostopno pametno mobilnost

Več vsebin

Novice

Škoda z novim logotipom

Novice

Škoda v prihodnost z novo oblikovalsko filozofijo

Novice

Škoda je predstavila najhitrejšo in najmočnejšo Octavio

Testi

Druga violina

Škoda Karoq Sportline 2.0 TDI 4x4