Novice

Skrivnostna najava novega modela Peugeot 408

Znamka pod okriljem leva za konec junija pripravlja širitev družine Peugeot s predstavitvijo modela 408.

Čeprav pri Stellantisu zaenkrat ostajajo skrivnostni, pa naj bi predstavili križanca s kupejevskim zadkom in oznako 408. Po besedah predstavnikov znamke se z novim modelom prvič podajajo na vse bolj priljubljeno področje kupejevskih križancev.

Novi Peugeot 408 naj bi na izviren način združeval klasične lastnosti športnih terencev z dinamično silhueto kupeja oziroma oblikovne zasnove “fastback”. Pri snovanju novega modela so imeli pri francoskem avtomobilskem proizvajalcu poleg vsestranskosti v mislih predvsem visoko učinkovitost z željo kupcem ponuditi nekaj novega.

Model, ki naj bi bil namenjen predvsem tistim, ki želijo uživati v vožnji, bo predstavljen proti koncu junija, točnega datuma pa zaenkrat še ne razkrivajo.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Stellantis.)

Mnenja uporabnikov

6 komentarjev za "Skrivnostna najava novega modela Peugeot 408"


drugmirko
1 leto 10 meseci nazaj

ker dvomim, da bo moj komentar z linki na fotke in (uradne) renderje kdaj objavljen, bom napisou še enkrat, tokrat brez linkov…. gre za dva različna avtomobila, ki bosta očitno nosila oznako 408!
eden je limuzinska verzija nove 308-ce za Kitajsko, drugi pa “SUV coupe” verzija nove 308-ce za Evropo.
prvi bo po najavah predstavljen 22. junija, za drugega pa, razen zgornje “teaser fotke” maske, ni bilo še nobenih informacij o kakšni predstavitvi…

1 leto 10 meseci nazaj

Kdor uživa v vožnji ne vozi Peugeota sorry. To siljenje da bi stellantis kripe postale zaželjene kot Bavarska trojica je patetično.

drugmirko
1 leto 10 meseci nazaj

hjah… definitivno obstajajo avtomobili, ki “bolje ležijo na cesti” in se posledično tudi bolje peljejo skozi ovinke… ampak, se mi vseeno zdi, da se že dolgo nisi vsedu za volan kakšnega Peugeota! moj 508 se ziher ne pelje tako kot kakšna Gulieta al pa BMW 3… kripa mu pa niti približno ne bi reku.

thunderbolt
1 leto 10 meseci nazaj

Pa daj ti povej, da vidimo kak orgazem od avta vozis?

1 leto 10 meseci nazaj

Verjetno 15 let staro zgonjeno e60 520d, uvoženo z njemaćke. 🙂

1 leto 10 meseci nazaj

🙂

 
DeLorean Alpha5 ohranja karakter znamke
Volvo se kot prvi avtomobilski proizvajalec pridružuje pobudi SteelZero