Novice

Volkswagen e-up! po prenovi z daljšim dosegom in nižjo ceno

V skladu z napovedjo je Volkswagen v Frankfurt med drugim pripeljal posodobljeno različico e-up! z daljšim dosegom in, presenetljivo, nižjo ceno.

Pravzaprav so, v primerjavi z informacijami, ki smo jih že imeli, še največja novost fotografije modela ter nekaj podatkov glede opremljenosti. Serijska oprema e-up!, ki na trg prihaja s 1.595 evrov nižjo ceno, naj bi po podatkih proizvajalca med drugim že vključevala avtomatsko klimatsko napravo, radijski sistem “composition phone” z Bluetooth vmesnikom in DAB+, sistem za integracijo pametnega telefona “maps + more”, večfunkcijsko aplikacijo in asistenco za ohranjanje smeri Lane Assist. Cene za slovenski trg zaenkrat še niso znane.

Stari baterijski 18,7 kWh komplet so nadomestili z večjim 32,3 kWh, kar mu omogoča do 260 km z enim polnjenjem (WLTP). S hitrim 40 kW DC polnilnikom je mogoče baterijo napolniti do 80 % v eni uri, zaradi česar je e-up! še bolj zanimiv izdelek za sheme souporabe avtomobilov v mestih. K povečanju prodajnih količin v prihodnosti naj bi v tem smislu pripomoglo tudi prej omenjeno znižanje cene, ki ga pri Volkswagnu povezujejo z ekonomijami obsega.

Avtomobilizem.com (Vir: Volkswagen, Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Volkswagen e-up! po prenovi z daljšim dosegom in nižjo ceno"


RedBaron
6 meseci 18 dni nazaj

40kW polnilnik… to je prikljucna moc 4 stanovanjskih his…

 
Solarni Prius za vožnjo brez dodatnega polnjenja
Še bolj zmogljiv in učinkovit Audi RS7 Sportback