Novice

Volkswagen pripravlja še en električni koncept ID

Nemci bodo 20. novembra na drugi strani Atlantika odprli razstavo s pomenljivim naslovom Gradnja električne prihodnosti (Building an Electric Future). Ta bo odprla svoja vrata v Petersenovem avtomobilskem muzeju, osredočena pa bo na e-mobilnost.

Glavni namen razstave je posredovati javnosti jasno sporočilo o Volkswagnu kot bodočem proizvajalcu električnih vozil. V Petersenovem muzeju bodo v skupno petih dvoranah postavili na ogled njihovo platformo MEB, pojasnili obiskovalcem, kako je bila zasnovana in kakšna vozila vse bi lahko oziroma bodo na njej izdelali. Ne bo manjkalo interaktivno predstavljenih vsebin, skozi katere bo proizvajalec poskusil pojasniti izzive, s katerimi so se morali spopasti in se še vedno spopadajo. Nekaj razstavnega prostora pa bodo izkoristilli tudi za prikaz njihove vizije, kako bo osebna mobilnost videti v prihodnosti.

Poleg platforme MEB bodo glavni razstavni ekponati tudi skupno štirje koncepti ID. Med njimi naj bi bil eden povsem nov, do zdaj še nikoli viden. Vsem, ki ste morda pomislili, da priložena skica prikazuje novinca, moramo sporočiti, da je to v resnici že lansko leto predstavljen limuzinski koncept I.D. Vizzion.

Ne ostane nam drugega kot počakati na 19. november, ko bodo s slavnostnim dogodkom pospremili odprtje razstave v Petersenovem muzeju ter nam prvič pokazali in podrobneje opisali novo oblikovno študijo, ki se bo zelo verjetno v prihodnjih letih prelevila v še en baterijsko-električni serijsko proizvajani model Volkswagen ID.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Uradna potrditev pogovorov o združitvi skupin PSA in FCA
Ford kmalu z multimedijskim vmesnikom Sync 4