Predstavitve

Malo bolj igriv

Hyundai i10 N-Line: virtualna slovenska predstavitev

Približno pol leta po predstavitvi se je običajni različici najmanjšega Hyundaijevega modela na slovenskih cestah pridružila še nekoliko bolj dinamična različica i10 N-Line.

M24_2_AC3_interior_dashboard_NLine_rgbMali i10 je, enako kot i30, i30 Fastback in Tucson, dobil športno navdahnjeno izvedenko N-Line, ki jo oblikovno zaznamujejo preoblikovana odbijača, drugačna maska hladilnika, dvojni zaključek izpuha, značilna 16-palčna platišča in dnevne luči v tehniki LED. Poleg naštetih elementov so med podrobnostmi, ki ga ločujejo od običajne izvedenke, še značka N Line, napis i10 v rdeči barvi ter rdeči obrobi prednjega odbijača in difuzorja. Na voljo je v šestih barvah karoserije, ki jih je mogoče kombinirati s kontrastno barvo strehe. V notranjosti sta v slogu linije N oblikovana volanski obroč in ročica menjalnika, dodani so sedeži z več opore, vtis pa poudarijo rdeče obrobe ventilacijskih odprtin in aluminijaste stopalke.

Za razliko od ostalih modelov N-Line je pri i10 na voljo močnejši motor, trivaljnik 1.0 T-GDI, ki premore 73,6 kW (100 KM) in 172 Nm navora ter je v pogonskem sklopu združen s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Doplačilo za paket N-Line, ki je na voljo le v 5-sedežni različici in kot nadgradnja paketov Style oz. Premium, v primerjavi z 1,2-litrskim motorjem znaša 1.350 evrov (z upoštevanim prihrankom v višini 600 evrov). Podrobnosti si lahko ogledate v priloženem ceniku.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Hyundai.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Za pol ure tišine
Prvi korak