Novice

Amazon privabil trojico Clarkson, Hammond in May

Dobra novica! Nekdanja voditeljska trojica iz oddaje Top Gear se prihodnje leto vrača s povsem novo oddajo. Lahko Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May ponovijo uspeh in postanejo obrazi nove najbolj gledane avtomobilske oddaje na svetu?

Po mesecih špekulacij smo končno dobili uradno potrditev glede prihodnosti najbolj priljubljenih avtomobilskih novinarjev na svetu. Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May so uradno potrdili podpis pogodbe s trgovskim velikanom Amazonom.

Oddaja, ki je trenutno še brez uradnega imena, naj bi  se pričela snemati v kratkem in bo prvič predvajana na spletni pretočni platformi Amazon Prime. Po uradnih podatkih so s trojico podpisali triletno pogodbo, zato bodo ljubitelji črnega humorja in hitrih avtomobilov prišli na svoj račun vsaj za tri sezone.

A dobre novice se tukaj ne končajo. Skupaj z njimi prihaja tudi nekdanji producent oddaje Top Gear in dober prijatelj Clarksona, Andy Wilman. V uradni izjavi je Jeremy povedal: ”Počutim se, kot da sem splezal iz aviona v vesoljsko ladjo.”

Jay Marine, podpredsednik Amazon Prime Video EU je dejal: ”Stranke so nam povedale, da želijo videti ekipo nazaj na zaslonih in vznemirjeni smo, da nam je to uspelo. Naš pristop je, da damo programskim ustvarjalcem kreativno svobodo in inovativnost ter jim dovolimo, da ustvarijo takšno oddajo, kot jo želijo. To je šele začetek, pričakujte še več svetovnega talenta in največje oddaje na Prime Video.”

Amazon Prime je na voljo za 99 dolarjev letno, naročniki pa lahko oddaje spremljajo preko aplikacije Amazon Video. BBC, bivši delodajalec trojice, še vedno išče ekipo, med zadnjimi kandidati pa se omenja dirkač Formule 1, Jenson Button.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar. Foto: Amazon.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Audijev skrivnostni koncept z matrično tehnologijo OLED
Rolls Royce z novim unikatnim modelom