Novice

Mercedesove novosti za prihodnje leto

Znamka Mercedes-Benz tudi za prihajajoče leto napoveduje vrsto novosti in širitev palete premijskih električnih vozil.

Začetek prihodnjega leta bo za nemško znamko v znamenju predstavitve prenovljenih modelov kompaktnega razreda. Že v januarju nameravajo razkriti osvežena modela razreda A in razreda B, v aprilu pa naj bi sledila predstavitev modelov EQS SUV in EQE SUV. Predstaviti nameravajo še električni različici modela Citan in Citan Tourer – eCitan in eCitan Tourer, tistim, ki želijo več prestiža v tem segmentu pa bo na voljo električni EQT.

Prvi pomladni mesec bo v znamenju modelov Citan Mixto in eCitan Mixto ter pričetka prodaje modula Marco Polo, ki bo olajšal bivanje ob občasnih skokih v naravo. Poletni meseci bodo rezervirani za predstavitev modela GLC Coupe ter prenovljenih modelov GLE SUV, GLE Coupe, CLA in GLA. V septembru prihaja nova generacija razreda E v limuzinski in karavanski izvedenki, predstaviti pa nameravajo tudi povsem nov CLE Coupe. Mesec zatem sledi predstavitev osveženih modelov GLB in GLS, za leto 2024 pa že najavljajo tudi prenovo modelov Sprinter in eSprinter.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Mercedes-Benz.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Mercedesove novosti za prihodnje leto"


1 leto 3 meseci nazaj

Ne morem si kaj,da ne bi omenil nemškega največjega uspeha do sedaj. Popolna 100% pokvarljivost vojaških Pum! Zame je voziti Nemca žalitev! Upam, da sem s tem vznemiril zaprišežene Balkance!

 
Volkswagen z novim električnim modelom v Las Vegas
Električni pogon za novi Maserati Levante