Novice

Nova paketa opreme za Škodo Fabio

Češki avtomobilski proizvajalec je za modelno leto 2020 pripravil dva nova opcijska paketa opreme za več dinamike, udobja in varnosti.

Kupci bodo imeli dodatno možnost izbire med paketoma Black in Komfort. Paket opreme Black naj bi poskrbel za bolj izrazit športen značaj, saj je že na prvi pogled poudarjen s črno mrežo hladilnika, ki spominja na zunanjost trendovske različice Fabia Monte Carlo. Poleg črnih aluminijastih platišč, ki bodo na voljo v velikostih 15 in 16 palcev, bodo  črne barve tudi ohišja zunanjih ogledal, za zaokrožen videz pa naj bi poleg zadnjih luči v tehniki LED poskrbela še kombinacija s črno streho.

Z novim paketom Komfort je Škoda poskrbela za večjo varnost in vozno udobje, saj vsebuje sistem tipal za osvetljenost in dež (Light and Rain Assist) ter parkirna tipala spredaj in zadaj. Za udobje in varnost pri nižjih temperaturah poskrbi ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža ter ogrevanje šob naprave za čiščenje stekel. Paket Komfort naj bi bil na voljo pri različicah Ambition in Style.

Med dodatki bo po novem še sistem dostopa Kessy, s katerim je moč brez uporabe ključa odkleniti avto ter zagnati motor. V ključu naj bi bil vgrajen nov senzor gibanja za dodatno zmanjšanje tveganja vloma ali kraje avtomobila. V primeru, da se ključ ne premakne 15 minut, se namreč radijski signal samodejno izključi in ga je možno aktivirati s ponovnim premikom.

Avtomobilizem.com  (Vir in foto: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Nova paketa opreme za Škodo Fabio"


Gosic
4 leta 8 meseci nazaj

Nori števci! Take je imela naša bivša Ibiza, letnik 2013. Se pravi deli iz leta 2013, cena pa za leto 2020.

 
Daimler in Bosch dobila zeleno luč za samodejno parkiranje vozil
Audi Q3 Sportback je novinec v vrsti trendovskih kupejevskih križancev