Novice

Pariški avtomobilski salon ponovno prihodnje leto

Avtomobilski salon v Parizu naj bi leta 2022 pripravili v novem formatu skupaj z dogodkom Equip Auto.

Pariški avtomobilski salon naj bi po štiriletnem premoru ponovno zaživel oktobra prihodnje leto, ko naj bi organizatorji v sodelovanju z ekipo dogodka Equip Auto pripravili nov format prireditve. Eden od največjih avtomobilskih salonov, združen z enim od največjih dogodkov s področja poprodajnih storitev in storitev mobilnosti, naj bi bil organiziran na običajnem sejemskem prizorišču Paris Expo. Vzporedno naj bi prireditev potekala tudi v virtualnem okolju, saj bo napredna digitalna platforma omogočala ogled sejma na daljavo francoskim, pa tudi tujim obiskovalcem.

Avtomobilski salon v Parizu, ki se praviloma odvija na dve leti, je bil lani odpovedan zaradi pandemije koronavirusa, predhodni pariški salon, ki je potekal leta 2018, pa so avtomobilski proizvajalci izkoristili za vrsto odmevnih razkritij, vključno z novo BMW-jevo serijo 3, Mercedes-Benzovima AMG A-35 in GLE, križancem DS 3 Crossback, Škodo Kodiaq vRS in novo Toyoto RAV4.

Kombinacija obeh dogodkov naj bi področje predstavila v novi luči, saj naj bi ponujala vpogled z vidika potrošnika in iz zakulisja avtomobilske branže, bo pa ogled obeh dejavnosti omogočen le predstavnikom avtomobilske industrije. V okviru področja, ki ga pokriva Equip Auto naj bi se osredotočili predvsem na poprodajne storitve in ponudbo storitev mobilnosti, medtem ko naj bi avtomobilski salon ponujal vrsto dogodkov, vključno s testnimi vožnjami.

Seznam avtomobilskih proizvajalcev, ki naj bi sodelovali, zaenkrat še ni znan, dogodek pa naj bi potekal med 17. in 23. oktobrom prihodnje leto.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar. Foto: Equip Auto, France-Voyage.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Toyota odpoveduje oglase, povezane z olimpijskimi igrami
Porsche Macan po osvežitvi še bolj zmogljiv