Novice

Po treh letih ponovno avtomobilski salon v Detroitu

Organizatorji avtomobilskega salona v Detroitu so dogodek najavili za drugo polovico letošnjega septembra.

Po besedah izvršnega direktorja Roda Albertsa, se pri združenju avtomobilskih prodajalcev v Detroitu (DADA – Detroit Auto Dealers Association) s ponosom vračajo v osrčje mesta ter se že vnaprej veselijo sodelovanja z županom in mestnimi oblastmi. Poudaril je še, da bodo z izkušnjami, pridobljenimi v zadnjih letih, poskrbeli za dinamičen in privlačen dogodek.

Letošnji avtomobilski salon naj bi se odvijal na lokaciji Huntington Place med 14. in 25. septembrom. Prva dva dneva bosta namenjena novinarjem, 16. septembra naj bi potekalo zbiranje sredstev za dobrodelne organizacije, med 17. in 25. septembrom pa naj bi bil dogodek odprt za javnost.

Avtomobilski salon v Detroitu je bil zaradi pandemije koronavirusa odpovedan dve leti zapored, organizatorji pa so za izvedbo letošnjega dogodka od ameriške vlade dobili enkratno finančno pomoč v višini devet milijonov ameriških dolarjev (7,9 milijona evrov). Poleg ponovne izvedbe avtomobilskega salona v Detroitu, o katerem naj bi bilo znanih več podrobnosti v prihajajočih tednih, se letos po štirih letih vrača tudi avtomobilski salon v Parizu, ki je predviden za drugo polovico oktobra.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: NAIAS.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prenova Citroënu C5 Aircross prinaša sodobnejši videz
Renault Austral je eleganten in tehnološki