Novice

Polestar v Ženevo z novim konceptom

Nekaj dodatnih podrobnosti koncepta Precept naj bi razkrili že v tem tednu, predstavitev pa bo potekala v sklopu avtomobilskega salona v Ženevi.

Na podlagi predstavljene računalniško generirane fotografije pogleda od zgoraj lahko zaenkrat sicer le ugibamo, kakšna bo zasnova novega koncepta Precept. Po nekaterih mnenjih naj bi oblika in umestitev sprednjih in zadnjih luči nekoliko spominjala na Teslin Model 3, ki predstavlja neposrednega tekmeca modelu Polestar 2, vendar zaenkrat še ni znano, kateremu segmentu naj bi novi koncept pripadal. Na podlagi teh mnenj bi lahko sklepali, da koncept Precept ne bo še eden v vrsti futurističnih konceptov, saj naj bi pri Polestarju pripravili študijo avtomobila, iz katerega bi lahko izhajal produkcijski model bližnje prihodnosti.

Po prvih informacijah, ki prihajajo iz podjetja Polestar, naj bi novi koncept predstavljal usmeritev znamke za prihodnost, ki naj bi bila povsem električna, čeprav je bil njihov prvi predstavljen model Polestar 1  priključni hibrid. Podobno kot Polestar 2, naj bi tudi novi model še bolj poudarjal individualnost znamke v duhu evolucijskega odmikanja od oblikovalskih potez krovnega podjetja Volvo, ter preko svojih oblikovalskih smernic ustvaril novo identiteto znamke Polestar, ki naj bi vključevala tudi predstavitev modela iz vse bolj popularnega segmenta športnih križancev.

Avtomobilizem.com (Vir: Auto Express. Foto: Polestar.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Cupra Leon je novost pod okriljem znamke Cupra
Mercedes-AMG GLE 63 tudi kot Coupe