Novice

Prenova »hrošča«

Pri nemškem Volkswagnu so pokazali prve slike kozmetično osveženega Beetla ter njegove brezstrešne izpeljanke. Prenova, ki se je dotaknila zunanjih linij ter notranjega ambienta, pa je – kot smo od znamke iz Wolfsburga že navajeni – vse prej kot obsežna.

Volkswagnovega »hrošča« modelnega leta 2017 je tako na zunaj moč prepoznati po rahlo redizajniranih odbijačih, zatemnjenih zadnjih lučeh LED, novi obliki 17 in 18-palčnih aluminijastih platišč ter novih karoserijskih barvah v zelenem in srebrno-belem odtenku. V notranjosti pa lahko opazimo rahlo spremenjeno armaturno ploščo, pri čemer bodo na voljo tudi nove možnosti individualizacije z nekaterimi oblazinjenji sedežev ter stilskimi paketi (npr. športni paket R-Line). Kupcem bodo ponudili še posebne, malce bolj unikatne, verzije, s katerimi bodo na cesti še opaznejši (npr. različica Denim, ki s svojim modrim oblazinjenjem spominja na Beetle Jeans iz leta 1974).

Ker pa se tokratna kozmetična prenova ni dotaknila pogonskih sklopov, ostaja ponudba agregatov enaka kot pred prenovo. Pod motornim pokrovom bodo tako še vedno brneli trije že poznani bencinski agregati ter dva dizla (razpon moči od 105 do 220 »konjev«). Na nemškem trgu bo prenovljeni Beetle na voljo za vsaj 20.540 evrov in ga je že moč naročiti.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Divji Clio RS16 z ročnim menjalnikom in motorjem iz Megana RS275 Trophy
Nissan predstavlja svoj najmočnejši GT-R Nismo