Novice

Škoda bo razkrila Fabio v začetku maja

Na (predvidoma) zadnji oblikovalski skici, ki so nam jo pri proizvajalcu namenili pred razkritjem nove Fabie 4. maja, je prikazana zasnova sprednjega dela potniške kabine.

Notranjost četrte Fabie naj bi dajala očutek večje zračnosti, barve in nove pametne rešitve pa naj bi ob dodatku sodobnih tehnologij in uporabi kvalitetnih materialov pridale vtis avtomobilov višjih razredov.

Kot smo že zapisali, naj bi Fabia s prehodom na arhitekturo MQB-A0 pridobila na prostornosti, prirastek v velikosti pa v notranjosti dodatno poudarjajo horizontalne oblikovalske linije. Novost bodo med drugim okrogle odprtine za prezračevanje, kakršnih ne najdemo v aktualnih znamkinih modelih, vsebinski sklopi elementov upravljanja pa so poudarjeni s kontrastnimi barvnimi obrobami.

Sredinsko je nameščen zaslon na dotik, njegova višja postavitev Fabio povezuje z aktualno Octavio. Še en znak, da v mali mestni avtomobil prihajajo sodobne domislice tehnike, je (opcijski) digitalni kokpit pred voznikom. S to, pa tudi ostalimi izboljšavami nove Fabie, naj bi pri Škodi z novinko nagovarjali še širši krog potencialnih kupcev.

Avtomobilizem.com (Vir in slika: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Škoda bo razkrila Fabio v začetku maja"


tha_man
2 leta 11 meseci nazaj

Zgleda zelo podobno kot notranjost faceliftane Ibize/Arone.

 
ID.4 GTX je športni predstavnik Volkswagnove električne družine
Volkswagen na poti do ničelnih emisij