Novice

Skrivnostni Volkswagen z novim konceptom

Volkswagen je presenetil z novico, da bo v Ženevo pripeljal manjši terensko navdahnjen koncept.

Najnovejši koncept napoveduje produkcijsko različico kompaktnega križanca, ki ga nemški proizvajalec vozil razvija že nekaj časa. Tako kot električni koncept Budd-e, bo tudi ta koncept opremljen s futuristično notranjosto, ki skoraj ne pozna stikal in gumbov. Volkswagen bo študijo razkril v Ženevi ob prenovljenemu modelu Up!.

Drugi največji proizvajalec vozil na svetu si že nekaj časa želi vstopiti v segment malih križancev. Vstop so napovedovali že konceptom Taigun in kasneje še s konceptom T-Roc, skrivnostni novinec pa bi lahko postal zadnji pred prihodom produkcijske različice. ”Volkswagen daje realistično perspektivo na povsem novo modelno serijo in obenem prikazuje prihodnji produkcijski model,” so dejali v uradni izjavi.

Skupina Volkswagen vidi bodočnost v prihodu številnih športnih terencev, zato je letos tudi Seat napovedal svoj dolgo pričakovani prvi SUV, Škoda se pripravlja na predstavitev novega člana terenske družine, Volkswagen pa pri tem ne želi in ne sme zaostajati. Poleg nove generacije Tiguana bodo slej kot prej predstavili še sedemsedežno različico terenca in modno oblikovani petvratni športni terenec s kupejevsko oblikovano streho.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Volkswagen.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Karavanski Renault Megane bo prepričeval z največ prtljažne dolžine
Scenic predstavlja nov košček v mozaiku Renaultovih modelov