Novice

Karavanski Renault Megane bo prepričeval z največ prtljažne dolžine

Po tistem, ko je prejšnji teden na družabnih omrežjih Renault s silhueto avtomobila napovedal svojo naslednjo pomembno novost, so danes radovedni javnosti namenili prvi dve fotografiji Meganea z zadkom.

V teh dneh se pri nas začenja prodaja nove generacije kombilimuzinskega Renaulta Megane, ki ga je Gašper pred dobrim tednom spoznaval na regionalni predstavitvi v Rovinju, v Ženevi pa bomo, prav tako čez dober teden, v živo že lahko videli tudi njegovo karavansko različico.

Pri francoskem proizvajalcu vozil danes niso ravno velikodušni s fotografijami, saj so nam namenili le dva dinamična posnetka, a smo prepričani, da bo v naslednjih dneh fotografij elegantnega in nekoliko bolj športnega karavana še kar precej.

Za notranjost prtljažnega prostora Renault obljublja intuitivno in modularno razporeditev z izbiro različnih namestitev, ob tem pa naj bi bodoče kupce prepričeval z največ dolžinskega prostora za tovor v svojem segmentu.

Sprednji del avtomobila ne odstopa od kombilimuzinske izvedenke, strešna linija z osnovnimi nosilci prtljažnika pa se seveda podaljšuje v prostoren zadek. Tudi karavan bo zaenkrat v svoji najbolj sijoči podobi, kot je razvidno tudi z obeh fotografij, zaživel kot športen GT – z oblikovnimi podrobnostmi, navdahnjenimi pri modelih Renault Sport: imel bo drugačne odprtine za zajem zraka, prednjo masko, zadnji difuzor ter kromiran zaključek izpuušne cevi.

Po pričakovanjih naj se pogonske možnosti karavana ne bi razlikovale od kombilimuzine, prav tako pa bo za izboljšano vozno izkušnjo tudi v njem na voljo sistem krmiljenja 4-Control v kombinaciji s prilagojenim vzmetenjem, zaviranjem in nadzorom stabilnosti.

Cene za naš trg po informacijah zastopnika znamke še niso določene, prodaja pa naj bi se predvidoma začela jeseni.

Avtomobilizem.com (Vir: Autocar. Foto: Renault.)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Karavanski Renault Megane bo prepričeval z največ prtljažne dolžine"


Ivan36
8 leta 2 meseci nazaj

Ma upam, da bo imel manj položno zadnje steklo, kot sedanji model. Je totalno neuporaben že pri dolžini 120cm pa ene 80 cm širine vezane plošče, pa 3. osebe v vozilu!

 
Brezžično polnjenje telefonov odslej tudi v Škodah
Skrivnostni Volkswagen z novim konceptom