Novice

Teslin Cybertruck v pomoč policistom v Dubaju

Tiskovni predstavniki varuhov reda in miru v Dubaju so na družabnem omrežju objavili, da bodo svojo floto vozil kmalu okrepili s Teslinim električnim poltovornjakom.

Glede na to, da imajo pripadniki policijskih vrst v največjem mestu Združenih Arabskih Emiratov na voljo asortima prestižnih in zmogljivih avtomobilov, kot so Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador in Porsche 918, nas novica, da nameravajo v svojo floto vključiti tudi pred kratkim predstavljeni Teslin Cybertruck, niti ne bi smela preveč presenetiti.

Na družabnem omrežju Twitter so predstavniki policije že objavili fotomontažo poltovornjaka, oblečenega v barve dubajskih policijskih enot, kombinaciji bele in zelenih napisov. Objavi so sicer dodali letnico 2020, vendar glede na dejstvo, da naj bi Tesla pričela s proizvodnjo šele proti koncu leta 2021, predvidevamo, da je s tem mišljeno le vplačilo rezervacije. Po drugi strani pa ni prav verjetno, da bi jih postavili v dolgo vrsto čakajočih, kjer naj bi po zadnjih objavah Elona Muska na Twitterju bilo že preko 250.000 plačnikov rezervacij.

Električni Cybertruck naj bi, podobno kot ostale prestižne avtomobile, uporabljali predvsem na območjih Burj Khalifa, La Mer, Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard in Jumerirah Beach Residence, ki so najbolj popularne med turisti. Z uporabo atraktivnih prestižnih vozil naj bi pripadniki policijskih enot še dodatno povečali svojo prisotnost na zgoraj omenjenih območjih in ob večjem občutku varnosti predstavljali še dodatno atrakcijo za turiste.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Dubajski policijski oddelek.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Znani finalisti izbora za Evropski avto leta 2020
Dacia je papežu Frančišku podarila edinstveni Duster