Novice

Zenvo se pripravlja na predstavitev novega superšportnika

Danski proizvajalec butičnih superšportnih avtomobilov bo v Ženevi predstavil svoj novi izdelek.

Podobno kot so eksotični njihovi avtomobili, je zanimiv tudi nabor prvih detajlov, ki so jih uporabili kot napovednik ter prikazujejo kombinacije karoserijskih delov živih barv z vstavki iz ogljikovih vlaken.

Kljub temu, da zaenkrat niso znani konkretni podatki, lahko glede na zmogljivosti dosedanjih modelov TS1 GT in TSR pričakujemo več kot tisoč konjskih moči. Angela Kashina, izvršna direktorica podjetja, je skopost informacij komentirala z besedami: “V trenutku, ko je vse na svojem mestu pred razkritjem tega fantastičnega novega modela, z nestrpnostjo čakamo na mednarodni avtomobilski salon v Ženevi, Dejstvo, da se zadržujemo do dneva otvoritve 6. marca, priča o tem, kako visoko vrednotimo ta dogodek.” V uredništvu pa smo izjemno veseli, da ima še kakšna znamka tovrsten pristop 😉

Predstavitev tretjega modela pri Zenvu povezujejo tudi s fotografsko kampanjo, ki naj bi ujela ekskluzivno esenco znamke ter v kateri profesionalnim fotografom z velikim številom sledilcev na družabnih omrežjih omogočajo fotografiranje njihovega modela TS1 GT. Izbrane posnetke bodo objavljali vsak mesec do letošnjega decembra, ko bo javnost lahko izglasovala najboljši posnetek.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Zenvo.)

 

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Porsche v letošnjem letu praznuje 70. obletnico
Novi Focus naj bi prišel aprila