Novice

N 2025 Vision Gran Turismo, prvi virtualni predstavnik športnega Hyundaijevega oddelka N

Koncept N 2025 Vision Gran Turismo je svojevrsten prvi uradni predstavnik Hyundaijevega športnega oddelka N. Korejski proizvajalec vozil ga bo uradno razkril v Frankfurtu.

 

Kot nakazuje ime koncepta, gre seveda za virtualni dirkalnik za svetovno znano dirkaško igro Gran Turismo 6. S pomočjo slednje želijo prikazati perspektivo in usmeritev za prihodnost visoko zmogljivih vozil. Korejski proizvajalec pravi, da koncept N 2025 Vision Gran Turismo izpostavlja trajnostno tehnologijo in dirkaško oblikovanje vozil, s tem pa prikazuje resničen potencial prihodnjih vozil Hyundai N.

Z virtualnim dirkalnikom želijo vzpostaviti globljo povezavo z ljubitelji znamke in spletno skupnostjo. Poleg dirkalnika N 2025 Vision Gran Turismo bo Hyundai v Frankfurt pripeljal še konceptno vozilo RM15, ki je bilo prvič predstavljeno na avtomobilskem salonu v Seulu. RM15 poganja sredinsko nameščen dvolitrski bencinski agregat s 300 ”konjskimi močmi” in prikazuje razvoj, ki bo uporabljen tudi v prihajajočih visokozmogljivih vozilih športnega oddelka N.

Na odru v Frankfurtu se bo predstavila tudi nova generacija reli dirkalnika i20 WRC. Že naslednje leto bo novinec dirkal v svetovnem reli prvenstvu, kjer bo poskušal s prestola vreči Volkswagen Pola. Kar se tiče prihodnost oddelka N, Hyundai obljublja športne užitke, podprte s tehnologijo, ki bo prinesla neverjetno zabavo vsem uporabnikom.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Hyundai)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Dame in gospodje, novi Kia Sportage
Jaguar nestrpno čaka prihod modela F-Pace