Novice

Prihaja …

Za začetek avgusta ekipa avtomobilizem.com poleg višjih zunanjih temperatur napoveduje vroče spremembe!

Po nekaj deževnih dneh, ko nas je že skoraj zeblo, se bo v naslednjih dneh resno segrelo. Zna biti celo hudičevo vroče! Ne vemo sicer ali bo temperatura višja na vašem ali našem koncu, bomo pa to prav kmalu izvedeli.

Torej: zimske flise v omare, nogavice v pranje, v naslednjem tednu jih ne boste več potrebovali. Preverite baterije v miški in napolnjenost mobilnih naprav. Že čez nekaj dni bo pri nas vse drugače!

Ekipa avtomobilizem.com

Mnenja uporabnikov

5 komentarjev za "Prihaja …"


Firediver
8 leta 8 meseci nazaj

Vsaj jaz nisem opazil, da bi ta stran imela kakšnega (neposredno primerljivega) konkurenta, da bi bilo treba zaradi konkurenčnosti prenavljati, da se bo dobro “prodajalo”. Samo upam, da ne bo prenova tako obsežna, da se bom prvi mesec maltral poiskati zadeve, ki jih spremljam – nekako tako, kot v supermarketu, ko občasno obrnejo vrstni red izdelkov, da si primoran prečekirati cel prostor podolgem in počez zato, da dobiš kar iščeš in pri tem porabiš 4x več časa..

xxl
8 leta 8 meseci nazaj

Nisem nek privrženec sprememb na internetu.Komaj se na kaj navadiš,pa že sprememba.No,tukaj je že dolgo ni bilo.Drugače,tukaj na Krfu imamo skoz vročino (40+).

8 leta 8 meseci nazaj

@Firediver Mogoče bomo samo take uporabnike brez fotke ukinili. 😛

Firediver
8 leta 8 meseci nazaj

Se boste ukinili? To pa bi bila sprememba.. 🙂

srcnik
8 leta 8 meseci nazaj
 
Je lahko C-BEV koncept novi električni Q6?
Tesla uvaja piramidni prodajni sistem