Novice

Tesla uvaja piramidni prodajni sistem

Tesla še naprej orje ledino, med drugim tudi z inovativnimi prodajnimi koncepti. Tokrat je ameriški proizvajalec električnih vozil predstavil nov sistem pospeševanja prodaje, ki močno spominja na piramidni sistem.

Ponudba je preprosta: trenutni lastnik Teslinega Modela S svojim prijateljem pošlje unikatno kodo, ki jim prinese 1.000 dolarjev popusta pri nakupu novega vozila, hkrati pa tudi pošiljatelj kode pridobi 1.000 dolarjev popusta ob naslednjem nakupu nove Tesle.

Vsak, ki bo v podjetje pripeljal pet kupcev, bo za nagrado dobil brezplačen ogled Gigatovarne. V primeru, da uspešno pripelje deset novih kupcev, pa si prisluži kar 20.000 dolarjev popusta pri nakupu posebne serije Model X ”Founders Series”.

V primeru, da ste prvi v svoji regiji, ki pripeljete deset novih kupcev, vam bo Tesla podarila polno založen Model X!

Po poročanju spletne strani Mashable je Elon Musk nedavno poslal vsem svojim strankam sporočilo, kjer navaja, da je strošek za vsak prodani Model S preko trgovine 2.000 dolarjev. Z drugačnim načinom prodaje, ki poteka od ust do ust, bi lahko znatno znižali ta strošek, zato Tesla prihranjen denar raje nameni kupcem novega vozila.

Promocijsko obdobje traja vse do 31. oktobra. Če se bo sistem izkazal kot uspešen, pa bodo pri Tesli seveda razmislili o nadaljevanju.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Tesla.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prihaja …
Španci so jih pošteno po prstih